Metin37
Hectopat
Merhaba topluluk, başlıkta gördüğünüz üzere Minecraft'ı standart mı Deluxe mu alma önerisinde bulunursunuz?
Minecraft'ı orijinal alanlar olduğu gibi çok sayıda sahte kopyayla da oynanıyor maalesef. Yani korsan oynanmasa da orijinal oynansa. Ama bugün belki de pek dikkat çekilmiyor ama Minecraft'ı orijinal alanlar hangi paketle alıyor hangisi değer bunu sormaya geldim.
Evet, normalde standart zaten iyi. Şu anda yarı yarıya indirimde 250 lira. Deluxe 320 lira yarı yarıya indirimde o da. Ama Bedrock'daki market önemli bir şey değil aslında. Yine de bu Deluxe sürümü içindekilere değer mi? Harita kostüm vs. diyor. Bilen var mı ne veriyor en azından detaylı söyleyebilecek? (Yazdım alta ama ne veriyor işte onu soruyorum.)
Deluxe Collection'a dahil olanlar:
- Minecraft: Java sürümü.
- Minecraft: Bedrock Edition.
- Minecraft başlatıcı.
- 1600 minecoin.
- 5 harita.
- 5 Persona öğesi.
- 3 emote.
- 3 kostüm paketi.
- 1 görünüm paketi.
Ne haritası, ne Persona öğesi kostümler vs. ?
Minecraft'ı orijinal alanlar olduğu gibi çok sayıda sahte kopyayla da oynanıyor maalesef. Yani korsan oynanmasa da orijinal oynansa. Ama bugün belki de pek dikkat çekilmiyor ama Minecraft'ı orijinal alanlar hangi paketle alıyor hangisi değer bunu sormaya geldim.
Evet, normalde standart zaten iyi. Şu anda yarı yarıya indirimde 250 lira. Deluxe 320 lira yarı yarıya indirimde o da. Ama Bedrock'daki market önemli bir şey değil aslında. Yine de bu Deluxe sürümü içindekilere değer mi? Harita kostüm vs. diyor. Bilen var mı ne veriyor en azından detaylı söyleyebilecek? (Yazdım alta ama ne veriyor işte onu soruyorum.)
Deluxe Collection'a dahil olanlar:
- Minecraft: Java sürümü.
- Minecraft: Bedrock Edition.
- Minecraft başlatıcı.
- 1600 minecoin.
- 5 harita.
- 5 Persona öğesi.
- 3 emote.
- 3 kostüm paketi.
- 1 görünüm paketi.
Ne haritası, ne Persona öğesi kostümler vs. ?