Minecraft En iyi server açma siteleri neler?

inlvrama

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Minecraft'ta arkadaşımla modlu bir şekilde oynayabilmek için hangi siteden sunucu açmalıyım? Çok kaliteli siteler olduğunu duydum yardımcı olabilecek var mı? Aternos demeyiniz. Paralı ve kaliteli modlu oynayabileceğimiz bir site lazım. Teşekkürler.

Ben şahsen kendi sunucunuzu açmanızın ideal olacağına inanıyorum. Sisteminiz de el verişli ise tabi. Daha uyguna daha yüksek verim almış ve tüm kontrolü elinizde tutmuş olursunuz böylelikle.

Ben şahsen kendi sunucunuzu açmanızın ideal olacağına inanıyorum. Sisteminiz de el verişli ise tabi. Daha uyguna daha yüksek verim almış ve tüm kontrolü elinizde tutmuş olursunuz böylelikle.
kendi bilgisayarında sunucu açmak ping ve sistem gücü açısından oldukça mantıksız olur zamanında yıllarca minecraft sunucusu yönetmiş biri olarak o yıllarda nitrado ve batıhostu kullanmıştım batihosttan vds kiralamak en iyisiydi hiç bir problem yaşamamıştım ve oldukça ilgiliydiler 90 gb ram 1000 mb hat sağlamışlardı 2016 yıllarında batihostu öneririm veya internet hızı güçlü olan ve sistemi de iyi olan bir vds kiralayabilirsiniz, batihostun da mantığı tamamen bunun üzerineydi bireysel vds tahsis ediyorlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı