emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 26 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar ev yok. Saatlerce uğraşıp yapmıştım kardeşim kafasına göre dolaşmış yok ev: /. Yatak koymuştum ama hiç yatmamıştım ondan spawn noktasına atıyor, oradan da bulamam çünkü çok daha farklı bir yerde yapı :/. Gitti mi şimdi benim evim?
Arkadaşlar ev yok. Saatlerce uğraşıp yapmıştım kardeşim kafasına göre dolaşmış yok ev: /. Yatak koymuştum ama hiç yatmamıştım ondan spawn noktasına atıyor, oradan da bulamam çünkü çok daha farklı bir yerde yapı :/. Gitti mi şimdi benim evim?
KS KS emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 26 Ekim 2020 #51 Kaanolovski dedi: Ev belli oluyor mu hocam dışardan direk? Genişletmek için tıkla... Evet belli oluyor çatısı var koyu meşe odunu merdiveninden. Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Ev belli oluyor mu hocam dışardan direk? Genişletmek için tıkla... Evet belli oluyor çatısı var koyu meşe odunu merdiveninden.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.308 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 26 Ekim 2020 #52 emiirhans dedi: Evet belli oluyor çatısı var koyu meşe odunu merdiveninden. Genişletmek için tıkla... Hocam bize verdiğin dünyanın doğru olduğuna emin misin? Ben girdiğimde her yerde dağlar vardı. Artı 0 Eksi
emiirhans dedi: Evet belli oluyor çatısı var koyu meşe odunu merdiveninden. Genişletmek için tıkla... Hocam bize verdiğin dünyanın doğru olduğuna emin misin? Ben girdiğimde her yerde dağlar vardı.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 26 Ekim 2020 #53 RHEZNOW dedi: Laptop mu masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Laptop. Artı 0 Eksi
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.578 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #54 GreatestOfAlltimes dedi: Laptop. Genişletmek için tıkla... GTA Online'da kaç FPS alıyorsunuz hangi ayarlarda? Artı 0 Eksi
GreatestOfAlltimes dedi: Laptop. Genişletmek için tıkla... GTA Online'da kaç FPS alıyorsunuz hangi ayarlarda?
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ekim 2020 #55 -1213 120 -183 Evinizin kordinatları hocam. Artı 0 Eksi Çözüm
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 26 Ekim 2020 #56 RHEZNOW dedi: GTA Online'da kaç FPS alıyorsunuz hangi ayarlarda? Genişletmek için tıkla... Grass Quality hariç tüm ayarlar yüksekte iken 85 FPS. Artı 0 Eksi
RHEZNOW dedi: GTA Online'da kaç FPS alıyorsunuz hangi ayarlarda? Genişletmek için tıkla... Grass Quality hariç tüm ayarlar yüksekte iken 85 FPS.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.578 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #57 GreatestOfAlltimes dedi: Grass quality hariç tüm ayarlar yüksekte iken 85 FPS. Genişletmek için tıkla... Bende masaüstünde 1650 kullanıyorum server 25 üstü kişi iken şehirde 60'lara düşüyor ayarlar Very High ve High karışık 8 GB RAM var ondan olabilir mi? Artı 0 Eksi
GreatestOfAlltimes dedi: Grass quality hariç tüm ayarlar yüksekte iken 85 FPS. Genişletmek için tıkla... Bende masaüstünde 1650 kullanıyorum server 25 üstü kişi iken şehirde 60'lara düşüyor ayarlar Very High ve High karışık 8 GB RAM var ondan olabilir mi?
KS KS emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 26 Ekim 2020 #58 Monarch Leviathan dedi: Hocam bize verdiğin dünyanın doğru olduğuna emin misin? Ben girdiğimde her yerde dağlar vardı. Genişletmek için tıkla... Valla bu harita ya :/. Artı 0 Eksi
Monarch Leviathan dedi: Hocam bize verdiğin dünyanın doğru olduğuna emin misin? Ben girdiğimde her yerde dağlar vardı. Genişletmek için tıkla... Valla bu harita ya :/.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ekim 2020 #59 emiirhans dedi: Valla bu harita ya :/. Genişletmek için tıkla... Kordinatları attım hocam kapatabilirsiniz konuyu. Artı 0 Eksi
emiirhans dedi: Valla bu harita ya :/. Genişletmek için tıkla... Kordinatları attım hocam kapatabilirsiniz konuyu.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.308 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 26 Ekim 2020 #60 Sadece şaka. emiirhans dedi: Valla bu harita ya :/. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi