Minecraft Forge 1.8.9 installer JAR dosyasını indirmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

YukiBurka

Hectopat
Eskiden böyle bir sıkıntı yoktu ve sonradan ne yaptıysam böyle olmaya başladı, sadece 1.8.9 Forge'de geçerli.
Diğer sürümlerde sıkıntı yok. Ama bana 1.8.9 Forge lazım, Hypixel skyblock modlarımın bazıları uyumlu değil çünkü.
(JAR dosyasını bir yere yükleyip atabilirseniz de çok müteşekkir olurum)

Dosya Ekleri

• mcc.png
    mcc.png
    59,6 KB · Görüntüleme: 64
  • mc.png
    mc.png
    57,6 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununuzu biraz daha detaylı anlatır mısınız?

Eskiden böyle bir sıkıntı yoktu ve sonradan ne yaptıysam böyle olmaya başladı, sadece 1.8.9 Forge'de geçerli.
Diğer sürümlerde sıkıntı yok. Ama bana 1.8.9 Forge lazım, Hypixel skyblock modlarımın bazıları uyumlu değil çünkü.
(JAR dosyasını bir yere yükleyip atabilirseniz de çok müteşekkir olurum)
Sorununuz olan versiyonun bütün dosyalarını silin ve önce Minecraft Launcher üzerinden istediğiniz versiyonu sonra da Forge versiyonunu kurun. Eğer CurseForge pc uygulamasından yapıyor iseniz, başka bir siteden Forge versiyonunu kurun.

Sorununuzu biraz daha detaylı anlatır mısınız?
Bizzat forgenin kendi sitesinden indirdiğim sürümlerde jar ve json dosyası yükleniyor ama 1.8.9 versiyonunda sadece json dosyası yükleniyor.

Sorununuz olan versiyonun bütün dosyalarını silin ve önce Minecraft Launcher üzerinden istediğiniz versiyonu sonra da Forge versiyonunu kurun. Eğer CurseForge pc uygulamasından yapıyor iseniz, başka bir siteden Forge versiyonunu kurun.
Hocam version klasöründen yüzlerce defa sildim yeniden yükledim curseforgeden de ayrı olarak denedim ama o da aynı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı