Xboxtan orjinal oynuyordum yine oluyordu aynı şekil şuan orjinal değil.Minecraft orjinal mi?
Bilgisayar 6 7 kere format attımVirus bulaşmış olabilir, ama sadece Minecraft'teyse sil yükle düzelir ama silersen dünyaların falan gidecek. Ben öyle yapmıştım düzeldi yedekleyip silmeyi deneyebilirsin. Bir de T Launcher mi orijinal mi?
Üsttede dediğim gibi 6 7 kere Sıfırdan windows kurdum.Bilmiyorum acaba sistemine virus falan bulaşmış olabilir mi?
Ekran kartıda işlemcide %50 nadir geçiyor. İşlemci ortalama %20 ekran kartıda ortalama %40 oluyor, İşlemci bir anda 40 45 lere çıkıp anında 15 lere düşüyor.Virüsle alakasız. Oyun içi işlemci kullanımı ne civarlarda?
Eski sürümlerde de takılma yapıyor mu yoksa sadece yeni sürümlerde mi?Ekran kartıda işlemcide %50 nadir geçiyor. İşlemci ortalama %20 ekran kartıda ortalama %40 oluyor, İşlemci bir anda 40 45 lere çıkıp anında 15 lere düşüyor.
Başka benim gibi sıkıntı yaşayan görmedim ama birde valoranttada arada takılma oluyor diye sistemde sıkıntı olduğunu düşünmüştüm.AMD kartlarda OpenGL ile sorunlar vardı son durumu bilmiyorum ancak çok büyük ihtimalle AMD kartların OpenGL sorunları yüzünden.
Yapacak bir şey yok, belki driver ile çözülür.
1.8.9 da oynadım 1.16.5 ve 1.19.2 dışında 1.8.9 da takılma olmuyordu. Bu arada şimdi farkettim 1.8.9da da oluyor yani her sürümde oluyor.Eski sürümlerde de takılma yapıyor mu yoksa sadece yeni sürümlerde mi?
Şimdi baktım da bu tarz bir videoda sizin kartla epey bir performans alınması lazım aslında, bakalım arkadaşlar ne diyecekler.Başka benim gibi sıkıntı yaşayan görmedim ama birde valoranttada arada takılma oluyor diye sistemde sıkıntı olduğunu düşünmüştüm.
1.8.9 da oynadım 1.16.5 ve 1.19.2 dışında 1.8.9 da takılma olmuyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.