Minecraft FPS düşmesi

Myronn

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft'ta hangi ayarı yaparsam yapayım sürekli takılmalar oluyor. Bütün her şeyi denedim sistemi alalı 3 4 ay oldu hep böyleydi. Çözemedim bir şekilde.

Minecraft orjinal mi?
Xboxtan orjinal oynuyordum yine oluyordu aynı şekil şuan orjinal değil.

Virus bulaşmış olabilir, ama sadece Minecraft'teyse sil yükle düzelir ama silersen dünyaların falan gidecek. Ben öyle yapmıştım düzeldi yedekleyip silmeyi deneyebilirsin. Bir de T Launcher mi orijinal mi?
Bilgisayar 6 7 kere format attım :D Hiç bir fark olmadı.

AMD kartlarda OpenGL ile sorunlar vardı son durumu bilmiyorum ancak çok büyük ihtimalle AMD kartların OpenGL sorunları yüzünden.

Yapacak bir şey yok, belki driver ile çözülür.
Başka benim gibi sıkıntı yaşayan görmedim ama birde valoranttada arada takılma oluyor diye sistemde sıkıntı olduğunu düşünmüştüm.

Eski sürümlerde de takılma yapıyor mu yoksa sadece yeni sürümlerde mi?
1.8.9 da oynadım 1.16.5 ve 1.19.2 dışında 1.8.9 da takılma olmuyordu. Bu arada şimdi farkettim 1.8.9da da oluyor yani her sürümde oluyor.

Başka benim gibi sıkıntı yaşayan görmedim ama birde valoranttada arada takılma oluyor diye sistemde sıkıntı olduğunu düşünmüştüm.

1.8.9 da oynadım 1.16.5 ve 1.19.2 dışında 1.8.9 da takılma olmuyordu.
Şimdi baktım da
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu tarz bir videoda sizin kartla epey bir performans alınması lazım aslında, bakalım arkadaşlar ne diyecekler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı