Minecraft FPS Düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

Rimgoen

Hectopat
Daha fazla  
Minecrafta 300-400 FPS'ten 40 FPS'e düşüyor. Birden çok saçma bir şekilde drop yiyorum. Oyunum orijinal ve OptiFine kullanıyorum.

İşlemciden dolayı 4çekirdek 4thread var, Minecraft da çok işlemci istiyor.

Bundan 2 ay önce en yüksek ayarlarda hiçbir sıkıntıkm yoktu Extreme bir shaderla bile akıcı oynuyordum sorunun işlemciden olduğuna emin değilim.

Aynen öyle.
Extreme Shader GPU'yu zorlar zaten asıl onla oynarsanız akıcılık olur işlemci ile gpu kullanımı birbirine yaklaşır. 2ay önceki sürüm ile şimdi oynadığınız sürüm aynı mı? Görüş mesafesini azaltıp tekrar dönüş yapın lütfen.

Görüş mesafesini kısın 6-8 yapın. Neredeyse hiç drop yemezsiniz.

Hayır benim anlatamadığım zaten onlar yüksekken bile sıkıntı yok iken şu an neden oldu arka planda Minecraft GPU'nun %45 %55 kadarını kullanıyor normalde %10 %15 Ti

Bundan 2 ay önce en yüksek ayarlarda hiçbir sıkıntıkm yoktu Extreme bir shaderla bile akıcı oynuyordum sorunun işlemciden olduğuna emin değilim.

Aynen öyle.

OptiFine indirmeyi deneyin clean Windows gibi ayarlar var bir ihtimal yok olur drop.
OptiFine indirmeyi deneyin clean Windows gibi ayarlar var bir ihtimal yok olur drop.

Badlion Client var bir de onu indirip ayarları yaparsanız daha yüksek FPS'ler veriyor.

Aynı sürüm görüş mesafesi 18 de 8 aldım fark etti ama GTA 5'ya da RDR 2 de yemiyorum bu dropu bunda yemem çok kafa karıştırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…