Rimgoen Hectopat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Minecrafta 300-400 FPS'ten 40 FPS'e düşüyor. Birden çok saçma bir şekilde drop yiyorum. Oyunum orijinal ve OptiFine kullanıyorum.
Minecrafta 300-400 FPS'ten 40 FPS'e düşüyor. Birden çok saçma bir şekilde drop yiyorum. Oyunum orijinal ve OptiFine kullanıyorum.
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #31 wert dedi: Ben de kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne? O zaman görüntüyü Onboard grafikten alıyordunuz. Çünkü ekran kartına bağlasaydınız kabloyu bunu yapmanıza gerek yoktu. wert dedi: Ben de kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu geçtim R3'te onboard gpu da yok yani zaten onu yapması hiçbir şeyi değiştirmez. Artı 0 Eksi
wert dedi: Ben de kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne? O zaman görüntüyü Onboard grafikten alıyordunuz. Çünkü ekran kartına bağlasaydınız kabloyu bunu yapmanıza gerek yoktu. wert dedi: Ben de kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu geçtim R3'te onboard gpu da yok yani zaten onu yapması hiçbir şeyi değiştirmez.
wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #32 Khajz dedi: Ne? O zaman görüntüyü Onboard grafikten alıyordunuz. Çünkü ekran kartına bağlasaydınız kabloyu bunu yapmanıza gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... Kablo zaten ekran kartına bağlı sebebini bilmiyorum GTA V de 50 fps oynuyorum ama mc de bunu yapmadan düzelmedi. Artı 0 Eksi
Khajz dedi: Ne? O zaman görüntüyü Onboard grafikten alıyordunuz. Çünkü ekran kartına bağlasaydınız kabloyu bunu yapmanıza gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... Kablo zaten ekran kartına bağlı sebebini bilmiyorum GTA V de 50 fps oynuyorum ama mc de bunu yapmadan düzelmedi.