Kaç yıllık oyun olmasına rağmen yine de birçok kişi tarafından oynanan bir oyun. Dozu kaçırılmadığı sürece modlu da ayrı bir zevkli 
Tam benim gibi bir insanBen yeğenim ve çocuğumun isteği için kurdum önce ne saçma ne anlıyorsunuz bundan derken yeğenimin ve kızımın -Baba / ''Dayı '' şu çocuk böyle birşey yapmış bana yapsana diyerek benimde dahil olduğum Redstone sistemleri konusunda ( gerçek dünyadaki bir çok makine / elektronik devre vs mantığına , yapımına çok benzediği ve bu kadar basite indirgenerek çocuğumda zihin geliştirici bir etken olur diye düşünerek satın aldığım ve şu anda bile haftada 8/9 saat oynadığım oyundur . Not : Yaşım 36Dipnot : Sevdiğin şeyi sevdiğin için yapıyor ve yaparken kimseye zarar vermiyor , eğleniyor , keyif alıyor , mutlu oluyorsan , kimseyi dinleme . Kimsenin onayını bekleme . Hayatında ki her konuda . Şöyle gösterebilirim ; Eki Görüntüle 369904
2 ay sonra meraktan oyunun kitabını yazmaya başlarsınGeçen hafta başladım bende şuana kadar hiç oynamamıştım. İyi oyun da çözemedim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.