Minecraft hakkında ne düşünüyorsunuz?

Adamlar oyunun içinde çalışan bilgisayar yapmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun verdiği gerçek Sandbox hissini alabildiğim için çok seviyorum. Kendi şeylerimi ortaya koymayı seviyorum ve bu yüzden de oynuyorum. Ancak arkadaş ortamımda ne zaman "oynuyorum" konusunu açsam hep bir dalga konusu oluyorum :D Gülüp geçiyoruz, çok kötü hissettiren bir şey değil ancak çoğu kişi çocuk oyunu ön yargısıyla oyundan uzak duruyor. Haliyle de benim gibi oyunu sevenler yalnız oynamaya mahkum oluyor :D Siz Minecraft hakkında ne düşünüyorsunuz?
MC gerçekten çocuk oyunu filan değil sadece çocuklar daha fazla oynuyor ama çocuklar için yapılan bir oyun değil zaten
Bu arada en iyi edition java edition bence

Çocuk oyunu değil gayet keyifli bir oyun yıllardır oynuyorum Minecraft her yaşıtın keyiflede oynayabileceği bir oyun.
Sadece hayal gücünü zorlayıp yapacağın şeyi orada bloklarla yapmak sonrada zaten bağımlısı olursun oyunun.

Gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun listesine rahatlıkla girer. Oyuncuya verdiği özgürlüğü ve kalitesiyle bir şaheserdir benim için. Oyunun gelişimi de çok iyi oldu, mesela 2016'daki haliyle şimdiki halinin alakası yok, oyun mükemmel gelişti. İster tek başınıza, ister arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz tatlı bir oyundur Minecraft.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı