Minecraft hosting önerisi

Hocam sıkıntısını görmedim 3 aydır kullanıyorum desteklerinin dönüşü güzel yani bence deneyin sıkıntısını görmedim.

Hocam sıkıntısını görmedim 3 aydır kullanıyorum desteklerinin dönüşü güzel yani bence deneyin sıkıntısını görmedim.
O halde şöyle yapıyoruz hocam. Üst mü alt mı?

Dosya Ekleri

• 123.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 23
Bu arada kafa şişirdiğim için kusuruma bakmayın. Normalde bu kadar soruşturmam fakat 2. kez bir sunucu aldık. Bir diğerini yıllar önce almıştık ve yine çalışmadı diye salmıştık. Şuan oynama isteğimiz gelmişken böyle bir şey olması bizi biraz yıprattı. Garantici olmak istiyorum.

Estağfurullah bende can sıkıntısı forumlara üye oluyorum durum aynı elimden bir şey gelirse ne mutlu

Buradan almayın hocam, Minecraft sunucusu alın. VDS verecekler, günlerce uğraşacaksınız. Bunu yapmanızı hiç önermem. Keşke, rabisu'da kalsaydım dersiniz.

Saganetwork veya Keyubu'dan alın

Buradan almayın hocam, Minecraft sunucusu alın. VDS verecekler, günlerce uğraşacaksınız. Bunu yapmanızı hiç önermem. Keşke, Rabisu'da kalsaydım dersiniz.

Saganetwork veya Keyubu'dan alın

Game Panelleri var hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…