Minecraft hosting önerisi

Hocam bulut atom çok ucuz geldi gözüme. Xenon işlemciler evet belki geneli ucuzdur ama yanmayalım?

Onun 1.21.4 sürümünü bulup deneyeceğim. Eğer gerçekten çalışırsa yeni hosting de ilk işim onu indirmek olacak. Ardından bir şey kalmıyor.

Hocam sıkıntısını görmedim 3 aydır kullanıyorum desteklerinin dönüşü güzel yani bence deneyin sıkıntısını görmedim.

Hocam sıkıntısını görmedim 3 aydır kullanıyorum desteklerinin dönüşü güzel yani bence deneyin sıkıntısını görmedim.
O halde şöyle yapıyoruz hocam. Üst mü alt mı?

Dosya Ekleri

• 123.png
    123.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 23
Bu arada kafa şişirdiğim için kusuruma bakmayın. Normalde bu kadar soruşturmam fakat 2. kez bir sunucu aldık. Bir diğerini yıllar önce almıştık ve yine çalışmadı diye salmıştık. Şuan oynama isteğimiz gelmişken böyle bir şey olması bizi biraz yıprattı. Garantici olmak istiyorum.

Bu arada kafa şişirdiğim için kusuruma bakmayın. Normalde bu kadar soruşturmam fakat 2. kez bir sunucu aldık. Bir diğerini yıllar önce almıştık ve yine çalışmadı diye salmıştık. Şu an oynama isteğimiz gelmişken böyle bir şey olması bizi biraz yıprattı. Garantici olmak istiyorum.

Estağfurullah bende can sıkıntısı forumlara üye oluyorum durum aynı elimden bir şey gelirse ne mutlu :D

Buradan almayın hocam, Minecraft sunucusu alın. VDS verecekler, günlerce uğraşacaksınız. Bunu yapmanızı hiç önermem. Keşke, rabisu'da kalsaydım dersiniz.

Saganetwork veya Keyubu'dan alın
Bu arada kafa şişirdiğim için kusuruma bakmayın. Normalde bu kadar soruşturmam fakat 2. kez bir sunucu aldık. Bir diğerini yıllar önce almıştık ve yine çalışmadı diye salmıştık. Şuan oynama isteğimiz gelmişken böyle bir şey olması bizi biraz yıprattı. Garantici olmak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı