Minecraft hosting önerisi

Hocam biz arkadaşlarla aldık geçen yıl normal panel panelden açma kapama plugin dışında bir şey yapmadık zaten neresi kötü onu anlamadım.

Bu yüzden kötü, bi exaroton veya saganın paneline bakın, dediğimi çok iyi anlarsınız.
Çok zor yönetmesi, günlerce sorun çözmeye uğraşırsınız.

Bu yüzden kötü, bir exaroton veya saganın paneline bakın, dediğimi çok iyi anlarsınız.
Çok zor yönetmesi, günlerce sorun çözmeye uğraşırsınız.

Hocam bu zamana kadar 10 farklı firmadan web panel almışımdır hepsinin paneli aynı tek fark temaları saganetworkte aynı paneli kullanıyor yanlışınız var
1752517344285.png
1752517350836.png

Hocam aynı panel... Tek fark tema birisinde giriş yaptım saganetworkte bulutatom giriş bilgilerimi hatırlamıyorum.

Neden bakmıyorsunuz ki? Arasında dağlar kadar fark var. Bende kullandım ve biliyorum. Saga, aternos ve exaroton en iyisi. Attığınız görüntüde sunucu yok ki neye bakıyorsunuz anlamadım. Sitelerine girip sorun.

Neden bakmıyorsunuz ki? Arasında dağlar kadar fark var. Bende kullandım ve biliyorum. Saga, Aternos ve exaroton en iyisi. Attığınız görüntüde sunucu yok ki neye bakıyorsunuz anlamadım. Sitelerine girip sorun.

Değişir hocam kullanıma göre şu an saganetworkta hizmetim yok o yüzden ama kullandıkları panel aynıydı aldığımda aynıdır hâlâ yüksek ihtimalle tek fark tema gibi

Özür dilerim en son aldığımda farklıydı saganetwork farklı panel kullanıyormuş en son aynıydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı