Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.781 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #41 dragon_dlc dedi: Buradan almayın hocam, Minecraft sunucusu alın. VDS verecekler, günlerce uğraşacaksınız. Bunu yapmanızı hiç önermem. Keşke, rabisu'da kalsaydım dersiniz. Saganetwork veya Keyubu'dan alın Genişletmek için tıkla... Saganetworkten hangisini almalıyım? Paketin ekran görüntüsünü size zahmet atar mısınız?
dragon_dlc dedi: Buradan almayın hocam, Minecraft sunucusu alın. VDS verecekler, günlerce uğraşacaksınız. Bunu yapmanızı hiç önermem. Keşke, rabisu'da kalsaydım dersiniz. Saganetwork veya Keyubu'dan alın Genişletmek için tıkla... Saganetworkten hangisini almalıyım? Paketin ekran görüntüsünü size zahmet atar mısınız?
dragon_dlc Femtopat Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #42 Ben bunu aldım, çocuklar oynuyor mis gibi
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.781 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #43 dragon_dlc dedi: Ben bunu aldım, çocuklar oynuyor mis gibi Eki Görüntüle 2534968 Genişletmek için tıkla... Tamamdır, çok teşekkür ederim bakacağım. İşlemci olarak AMD olanı mı tercih ettiniz?
dragon_dlc dedi: Ben bunu aldım, çocuklar oynuyor mis gibi Eki Görüntüle 2534968 Genişletmek için tıkla... Tamamdır, çok teşekkür ederim bakacağım. İşlemci olarak AMD olanı mı tercih ettiniz?
S slh34 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 295 14 Temmuz 2025 #44 Pledo dedi: Tamamdır, çok teşekkür ederim bakacağım. İşlemci olarak AMD olanı mı tercih ettiniz? Genişletmek için tıkla... İkisi de AMD'ymiş. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2025
Pledo dedi: Tamamdır, çok teşekkür ederim bakacağım. İşlemci olarak AMD olanı mı tercih ettiniz? Genişletmek için tıkla... İkisi de AMD'ymiş.
dragon_dlc Femtopat Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #45 Hatırlamıyorum hocam ama sanırım amd idi. İlk çıkanı seçmiştim ama zaten sorun değil canlı desteğe yazınca hemen cevaplıyor bir yetkili zaten
Hatırlamıyorum hocam ama sanırım amd idi. İlk çıkanı seçmiştim ama zaten sorun değil canlı desteğe yazınca hemen cevaplıyor bir yetkili zaten
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.781 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #46 dragon_dlc dedi: Hatırlamıyorum hocam ama sanırım amd idi. İlk çıkanı seçmiştim ama zaten sorun değil canlı desteğe yazınca hemen cevaplıyor bir yetkili zaten Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. slh34 dedi: İkisi de AMD'ymiş. Genişletmek için tıkla... Mesajınız düzenlendiği için geç düştü. Teşekkürler hocam. Son düzenleme: 14 Temmuz 2025
dragon_dlc dedi: Hatırlamıyorum hocam ama sanırım amd idi. İlk çıkanı seçmiştim ama zaten sorun değil canlı desteğe yazınca hemen cevaplıyor bir yetkili zaten Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. slh34 dedi: İkisi de AMD'ymiş. Genişletmek için tıkla... Mesajınız düzenlendiği için geç düştü. Teşekkürler hocam.
dragon_dlc Femtopat Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #47 Pledo dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Mesajınız düzenlendiği için geç düştü. Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim hocam. İyi eğlenceler sizlere de
Pledo dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Mesajınız düzenlendiği için geç düştü. Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim hocam. İyi eğlenceler sizlere de
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.494 Makaleler 31 Çözümler 110 Yer Manisa 14 Temmuz 2025 #48 Pledo dedi: Hocam merak ettiğim için plugini yükledim. @Pixel_less, bir sonra ki aşama nedir? komutlarda ekle mi yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Komutlar indirdiğiniz sitede var Hocam. /addchunk diyerek bulunduğunuz chunku ekliyorsunuz. Zaten varsayılan olarak açık plugin. Olmazsa /cl on yazarsınız.
Pledo dedi: Hocam merak ettiğim için plugini yükledim. @Pixel_less, bir sonra ki aşama nedir? komutlarda ekle mi yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Komutlar indirdiğiniz sitede var Hocam. /addchunk diyerek bulunduğunuz chunku ekliyorsunuz. Zaten varsayılan olarak açık plugin. Olmazsa /cl on yazarsınız.