Minecraft için hosting önerisi

İ9 6 GB paketi var batıhostta 215 TL uygun mudur sizce de fiyatı alınmalı mıdır?

Evet, batihost'ta ki ürünlere güvenebilirsiniz. Fiyat olarakta gayet uygun görünüyor.

Ama hocam, siz zaten bir sağlayıcıya para vermediniz mi? Adamlara söylesenize çözüm sunsunlar. 2 gb sunucuyu 70tl'ye veriyorlar, 4 gb 160tl size nasıl 180tl fiyat çıkıyor onu anlamadım?

TC Kimlik numarası zorunlu bir alan değil, kanunen bu bilgiyi paylaşmak zorunda da değilsiniz. Yanlış bilgi vermeyin, teşekkürler.
Bir mal hizmet satın aldığınızda adınıza fatura kesilmesi kanunen zorunludur ve bu faturayı Ad Soyad, TC Kimlik vasıtasıyla yapılması yine kanunen zorunlu kılınmıştır. Özellikle hosting firmaları TC Kimlik doğrulaması olmadan satış yapmamakta, çünkü bu makineler üzerinden yasadışı işlemler yaptığınızda takip edilmek zorundasınız. Yani sen yasadışı bir işlem yaptığında ve senin peşine Siber Suçlar Başkanlığı düştüğünde hosting firmasından senin bilgilerin istenecek. Eğer hosting firması biz TC almıyoruz vs derse o firmanın başına çökerler tüm operasyonları durdurulur. :) Bu bilgiler hosting firması işleten arkadaşlarımdan da doğrulanmıştır. Daha fazla kanıt isterseniz ki bana cephe aldığınız kesin size direkt köklü bir hosting firmasının sahibinin ağzından bir video atabilirim.

Evet, Batihost'ta ki ürünlere güvenebilirsiniz. Fiyat olarak da gayet uygun görünüyor.

Ama hocam, siz zaten bir sağlayıcıya para vermediniz mi? Adamlara söylesenize çözüm sunsunlar. 2 GB sunucuyu 70TL'ye veriyorlar, 4 GB 160TL size nasıl 180TL fiyat çıkıyor onu anlamadım?

Vergiyi dahil etmiyorlar sepette vergi işleniyor hocam. 3-5 tane gerekli plugin yükledik hemen oyundan atmalara başladı.

Vergiyi dahil etmiyorlar sepette vergi işleniyor hocam. 3-5 tane gerekli plugin yükledik hemen oyundan atmalara başladı.

Ram doluyordur, siz dediğimi yapın. Gidin söyleyin, aldım paketinizi yeterli gelmedi, çözüm sunun kardeşim yazın adamlara.
Sağlayıcı değiştirmek çözüm değil. Siz ram miktarını az almışsınız.

Teşekkür ederim batıhost'tan satın aldım bir de buradan deneyeceğim sıkıntı yaşamazsam tekrar Saga'ya dönebilirim. Eskiden 100 tane plugin yüklerdik 1 GB sunucuya bana mısın demezdi şimdi 4 GB bile zar zor yetişiyor.

Arkadaşlar batıhosttan da memnun kalmadım çünkü teknik destekleri sıfır hem uygun fiyatlı hem T.C. kimlik istemeyen mantıklı başka host öneriniz var mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı