Eğer internetiniz ve sisteminiz iyiyse, E4MC modunu kurup yeni bir dünya oluşturduktan sonra "yerel ağda paylaş" dersen, chat kısmında bir IP beliriyor. Arkadaşların bu IP’yi girerek senin kurduğun sunucuya bağlanabiliyor. Bu sistemde senin bilgisayarın sunucu gibi çalışıyor, yani dünya senin cihazında barınıyor.Selamlar efenim. 6-7 kişi oynayacağımız chunk ve lag sıkıntısının olmadığı bir sunucu sağlayıcı istiyoruz. Keyubu gibi siteler güven vermiyor maalesef.
Selamlar efenim. 6-7 kişi oynayacağımız chunk ve lag sıkıntısının olmadığı bir sunucu sağlayıcı istiyoruz. Keyubu gibi siteler güven vermiyor maalesef.
YouTube Hamachi Minecraft server yaz arat videoyu izle internetiniz aynı ağa bağlanıyor lag vs olmaz ama gene sistemi iyi olan kursun.
Hamachi istememe sebebimiz hem internet hem de açan kişinin bilgisayarının açık olması büyük sıkıntı yaratıyor o yüzden hosting servisi bulmamız daha yararlıYouTube Hamachi Minecraft server yaz arat videoyu izle internetiniz aynı ağa bağlanıyor lag vs olmaz ama gene sistemi iyi olan kursun.
Zaten Athernosta devam ettiğimiz için 1.21.8 ama bakıcam teşekkürler reisimHangi sürümü kullanacaksınız. Eğer çok yüksek değilse Xenon sağlayıcıları sağlam olabiliyor. Onun dışında oyunlayici sitesine bakın ayda 1 kez kesinti yaşadım 1 saat gibi bir şey.
Saganet var, oraya da bakabilirsiniz.
Eski tecrübesizliklerini bildiğim için kimseye önermiyorum şu an iyi olabilir ama önceden çok rezillik yaşadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.