Minecraft için hosting önerisi

Dexoss

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar efenim. 6-7 kişi oynayacağımız chunk ve lag sıkıntısının olmadığı bir sunucu sağlayıcı istiyoruz. Keyubu gibi siteler güven vermiyor maalesef.

Selamlar efenim. 6-7 kişi oynayacağımız chunk ve lag sıkıntısının olmadığı bir sunucu sağlayıcı istiyoruz. Keyubu gibi siteler güven vermiyor maalesef.
Eğer internetiniz ve sisteminiz iyiyse, E4MC modunu kurup yeni bir dünya oluşturduktan sonra "yerel ağda paylaş" dersen, chat kısmında bir IP beliriyor. Arkadaşların bu IP’yi girerek senin kurduğun sunucuya bağlanabiliyor. Bu sistemde senin bilgisayarın sunucu gibi çalışıyor, yani dünya senin cihazında barınıyor.

Ama dikkat! Eğer internetiniz yavaşsa ya da sisteminiz yeterince güçlü değilse, ciddi lag yaşanıyor. Gelen oyunculara chunk'lar düzgün yüklenmeyebiliyor ve bazen boşluğa düşüyorlar falan, bayağı saçma hatalar çıkabiliyor.

YouTube Hamachi Minecraft server yaz arat videoyu izle internetiniz aynı ağa bağlanıyor lag vs olmaz ama gene sistemi iyi olan kursun.

YouTube Hamachi Minecraft server yaz arat videoyu izle internetiniz aynı ağa bağlanıyor lag vs olmaz ama gene sistemi iyi olan kursun.
Hamachi istememe sebebimiz hem internet hem de açan kişinin bilgisayarının açık olması büyük sıkıntı yaratıyor o yüzden hosting servisi bulmamız daha yararlı

Hangi sürümü kullanacaksınız. Eğer çok yüksek değilse Xenon sağlayıcıları sağlam olabiliyor. Onun dışında oyunlayici sitesine bakın ayda 1 kez kesinti yaşadım 1 saat gibi bir şey.

Hangi sürümü kullanacaksınız. Eğer çok yüksek değilse Xenon sağlayıcıları sağlam olabiliyor. Onun dışında oyunlayici sitesine bakın ayda 1 kez kesinti yaşadım 1 saat gibi bir şey.
Zaten Athernosta devam ettiğimiz için 1.21.8 ama bakıcam teşekkürler reisim

Eski tecrübesizliklerini bildiğim için kimseye önermiyorum şu an iyi olabilir ama önceden çok rezillik yaşadım.

Bildirimi görünce çok şaşırdım ☺️
Ben size deneyiminizi sormadım ki, önerdim sadece. Çünkü, çocuklarım için ben burayı kullanıyorum. Oldukça da iyi kalpliler. Ne zaman yazsam sanki patronlarıymışım gibi ilgileniyorlar benimle.

Bende ara sıra öneriyorum işte, bol bereketli satışları olur inşallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı