Minecraft için oyun arkadaşı

@stevesm1221 Hocam kafamıza göre takılacağımız bir server ise güzel şeyler ortaya çıkabilir, açıkçası güzel yapılar ortaya çıkarabiliriz. Ben daha önceden düşünmüştüm ancak serverin sorumluluğunu alabileceğimi zannetmiyorum, mod atasam bile uğraşmazı zor geliyor ancak gerçekleştirilebilirse gerçekten hoş temalar ortaya çıkabilir.
Bizi de alırsınız herhalde :D
Evet hocam tamamen serbest. Herkes istediği yere kuruluyor istediğiyle takılıyor. Sorumluluk konusunda haklısınız gerçekten. Az önce lag girdi server'a. Oyuncu kaybettik boşu boşuna. :D Bir de server'daki serbestliği anlatmam gerekirse;
2020-03-21_20.22.56.png

Bilmiyorum kim yaptı. :D

Evet hocam tamamen serbest. Herkes istediği yere kuruluyor istediğiyle takılıyor. Sorumluluk konusunda haklısınız gerçekten. Az önce lag girdi server'a. Oyuncu kaybettik boşu boşuna. :D Bir de server'daki serbestliği anlatmam gerekirse;
Eki Görüntüle 518177
Bilmiyorum kim yaptı. :D
Hocam bir tane Minehut'tan server açtım. Açılırken bekletiyor DDoS koruması için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı