- Makaleler
- 3
Konu açıyordum kusura bakmayın.Hocam noldu konuşmuyorsunuz? @stevesm1221 Eğer Mediafire'ye dosya yükleyemiyorsanız zip yapın dosyayı. Yeni gördüm pardon.
Konu açıyordum kusura bakmayın.Hocam noldu konuşmuyorsunuz? @stevesm1221 Eğer Mediafire'ye dosya yükleyemiyorsanız zip yapın dosyayı. Yeni gördüm pardon.
Ben kendi bilgisayarımı sunucu yapmıştım beleşe 5 kişi lagsız oynuyorduk.(Güçlü internet lazım ama)StackPath öneririm. 10 kişilik arkadaş grubumla açtık. 3GB RAM'li paketten. Lag sorunu yok.
RAM lazım onun için hocam. Bende olmayan bir şey.Ben kendi bilgisayarımı sunucu yapmıştım beleşe 5 kişi lagsız oynuyorduk.(Güçlü internet lazım ama)
Ram çok lazım değil 3GB Ram ile gayet iyiydi sadece hepimiz yeni chunk yüklerken biraz lag yapıyordu sanırım internetden dolaydı. Ram kullanımı genellikle %70-80 arasındaydı.RAM lazım onun için hocam. Bende olmayan bir şey.Yoksa bende zamanında server kurdum bayağı. Yakında 32GB geçeceğim o zaman açarım sunucu 7/24 açık olur.
Benim upload'ım da düşük.Ben de dizüstüme kurdum. 10GB RAM verdim. Upload'ım kötü olduğu için 3. kişi girince oynanmıyordu.
Ram konusu biraz abartmışsınız. 3GB Ram ile 5 kişi oynuyorduk. Açtığınız server vanilla mı yoksa bucket mıydı ?Ben de dizüstüme kurdum. 10GB RAM verdim. Upload'ım kötü olduğu için 3. kişi girince oynanmıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.