Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC orijinal Minecraft midir?

• Konuyu başlatan P4L
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 4.709
Bedrock'da arkadaşlarımla yine oynayabilirim değil mi? Optimizasyon kötüyse Java almayacağım mantıksal olarak, bu bir eksi sanırsam o açıdan diğeri daha mantıklı geldi. İkisi arasında tek fark Java'da biraz daha fazla sunucu olması mı?

Dostum zaten 200 TL'lik sürümü al. Tek bir Launcher'den 2 Oyuna da girebiliyorsun.

Bedrock'da arkadaşlarımla yine oynayabilirim değil mi? Optimizasyon kötüyse Java almayacağım mantıksal olarak, bu bir eksi sanırsam o açıdan diğeri daha mantıklı geldi. İkisi arasında tek fark Java'da biraz daha fazla sunucu olması mı?
Java'da Java oyuncularıyla, Bedrock'ta ise Bedrock oyuncularıyla oynayabilirsiniz.

İkiside orijinal,minecraft.net sitesindeki Euro ile hesaplandığı için pahalı.

Evet, öyle. Aldığınız da Bedrock ve Java sürümü ikisi birden geliyor.
Bedrock, mobilin bilgisayarda oynanabilen hali gibi düşünebilirsiniz.
Java ise yalnızca Bilgisayar için yapılmış ve daha kapsamlı olan hali.
Ayrıca kendi sitesinden alma çünkü orada ki euro ile satılıyor yani çok daha pahalıya geliyor o yüzden Microsoft Store'dan al alacaksan zaten bir şey fark etmiyor.

Evet, öyle. Aldığınız da Bedrock ve Java sürümü ikisi birden geliyor.
Bedrock, mobilin bilgisayarda oynanabilen hali gibi düşünebilirsiniz.
Java ise yalnızca Bilgisayar için yapılmış ve daha kapsamlı olan hali.
Ayrıca kendi sitesinden alma çünkü orada ki euro ile satılıyor yani çok daha pahalıya geliyor o yüzden Microsoft Store'dan al alacaksan zaten bir şey fark etmiyor.
İki yerde de aynı fiyat değil mi hocam? Öyle gözüküyor. Microsoft store da yine 200tl

Java'da Java oyuncularıyla, Bedrock'ta ise Bedrock oyuncularıyla oynayabilirsiniz.
Ben ikisi ayrı sanıyordum pardon hocam :D Java'yı 500 lira olan, Bedrock'ı 200 lira olan sanıp yazdım onu.

Son düzenleme:
200 TL ödeyerek iki sürüme birden sahip olabilirsiniz.
Bu arada 500 liralık olan yok mu? Yerini bu oyun mu aldı? Yoksa ben mi karıştırıyorum.

Bir de sitesinden alsam birşey fark eder mi Microsoft Store'dan almak yerine? Fiyatları aynı gözüküyor yanılmıyorsam iki yerde de oyunun. 200 lira.

Deluxe Edition olan 650 lira şuan. Onunla farkı nedir hocam? Var mıdır?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı