Çözüldü Minecraft Java mod nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TAMİRATÖR

Centipat
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus rog strix G18
İ9 13980HX
Rtx 4080
1Tb ssd
32Gb ram
Windows 11 pro
Minecraft Launcher uzerinden kurulu Minecraft Java son sürüm kullanıyorum. Biraz arastirma yaptım ama sonuç alamadim.

Çözüm
Minecraft Launcher uzerinden kurulu Minecraft Java son sürüm kullanıyorum. Biraz arastirma yaptım ama sonuç alamadim.
1. Java indirin
2. Fabric/forge kurun
3. CurseForge sitesinden istediğiniz modu seçin
4. .Minecraft klasörüne mods dosyası oluşturup modları içine atın.
5. Fabric/forge olarak oyunu başlatın

Ve bukadar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hangi sürümü istiyorsanız o sürümün Forge'sini kurun. Sonra istediğiniz modu Minecraft klasöründe olan mods kısmına atın. Launcher'e girdikten sonra sürüm kısmından Forge seçip oyunu başlatın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hangi sürümü istiyorsanız o sürümün Forge'sini kurun. Sonra istediğiniz modu Minecraft klasöründe olan mods kısmına atın. Launcher'e girdikten sonra sürüm kısmından Forge seçip oyunu başlatın.

Benim surumum 1.21.3 Forge indirdim.

1. Java indirin
2. Fabric/forge kurun
3. CurseForge sitesinden istediğiniz modu seçin
4. .Minecraft klasörüne mods dosyası oluşturup modları içine atın.
5. Fabric/forge olarak oyunu başlatın

Ve bukadar.

Çözüm
1. Java indirin.
2. Fabric/forge kurun.
3. CurseForge sitesinden istediğiniz modu seçin.
4..Minecraft klasörüne mods dosyası oluşturup modları içine atın.
5. Fabric/forge olarak oyunu başlatın.

Ve bu kadar.

As sonra deneyim hocam.

Tamamdır. Yardımcı olursam çözüm olarak işaretlerseniz sevirim:D

İsaretlerim hocam deneyince görüşürüz bu arada bir şey sormak istiyorum isaretleyince ne oluyor tam olarak puan filan mi veriyorlar.

İsaretlerim hocam deneyince görüşürüz bu arada bir şey sormak istiyorum isaretleyince ne oluyor tam olarak puan filan mi veriyorlar.
Mesaj sayısının yanında çözüm kısmı var. Oraya geliyor hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı