Birden ısınması normal hocam. Yük biniyor çünkü.Kac kere soyledim hocam? Birden isiniyor ve bu sicaklik artiyor. O yuzden korkuyorum.
İyi güzel de işlemci F serisi, grafik birimi yok.Şaka yapmıyorum 210'u Aygıt Yöneticisinden devre dışı bırakıp oyunu yeniden başlatın hem monitörünüz destekliyorsa 1920x1080 kullanırsınız hemde fps artar.
Hocam oncelikle az once soyledigim sakaydi ciddiye almayin.Şaka yapmıyorum 210'u Aygıt Yöneticisinden devre dışı bırakıp oyunu yeniden başlatın hem monitörünüz destekliyorsa 1920x1080 kullanırsınız hemde fps artar.
İşlemcinizde dahili ekran kartı yok.Hocam oncelikle az once soyledigim sakaydi ciddiye almayin.
Ben bir ara zaten denemistim ekran kartsiz oynamayi ama daha cok kasmaya basladi sistem.
Olmadigini biliyorum.İşlemcinizde dahili ekran kartı yok.
Ekran kartsız nasıl oynadınız o zaman hocam. Bildiğim kadarıyla hiç ekran kartı yokken oynayamazsınız, bir cahillik yapıyorsam şimdiden affedin.Olmadigini biliyorum.
Çözüm tek bu para biriktirip 1050Ti, 1650, 1060 6GB alabilirsiniz.Olmadigini biliyorum.
Oynadim valla. Bende sasirmistim zaten.Ekran kartsız nasıl oynadınız o zaman hocam. Bildiğim kadarıyla hiç ekran kartı yokken oynayamazsınız, bir cahillik yapıyorsam şimdiden affedin.
Darboğaz oluyor muhtemel. İşlemci kullanımı fazladır. Sıcaklık derecelerini atar mısınız?
Onu fark etmemişim. :/İyi güzel de işlemci F serisi, grafik birimi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.