Minecraft kasıyor

vsn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
.
3 gün önce oynarken hiç kasmıyordu en az 100FPS alıyordum ve şimdi en fazla 30FPS alıyorum en düşük ayarlarda.

Not: FPS sınırlayıcı kapalı / V-Sync kapalı / arka planda hiçbir program çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner ile görebilirsiniz.

İndirdim programı ama her şey'de 0 yazıyor.

1628881889819.png

Sıcaklığa baktım en düşük 97 en fazla 103 dereceyi gördü CPU.
Bu arada dün bilgisayarın tozunu vs aldım işlemci fanını çıkardım onunla ilgili olabilir mi?

Bu arada dün bilgisayarın tozunu vs aldım işlemci fanını çıkardım onunla ilgili olabilir mi?
Vah vah vaaah aman aman öyle kullanma dostum zarar verebilir. Biraz sabret termal macun gelsin güzelce sür sonra devam.

Cidden soğutucusuz mu kullanıyorsunuz? Çabuk takın, sadece düşük FPS almanızı değil, sisteminize zarar gelmesine sebep olabilir.

Hayır fanı geri taktım temizledikten sonra fan varken oluyor o sıcaklıklar.
Termal macun sürüp kullanın. Sonra sıcaklıkları bir daha kontrol edin.

Hayır fanı geri taktım temizledikten sonra fan varken oluyor o sıcaklıklar.
Soğutucunun altının işlemciye temas ettiğinden emin olun, macun değiştirdiyseniz macunu çok kalın ya da çok ince sürmüş olabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı