Minecraft mı CS2 seçkin mi?

Az önce yine kanıt attınız hocam. Bakın şöyle söyleyeyim, ben şanssız birisiyim. Aylık 1 doları zar zor çıkartıyorum. Zaten oynamayı da bıraktım. Benim için boş bir harcama.

Önemli olan konu sahibi, kendiniz için öneri arıyorsanız kendi konunuzu açın. Sizin yaptığın sarı mı mavi mi diyen birine kırmızı demek.

Minecraft'ı edinmek basit, CS 2 başka yollardan edinilemez ve üstüne parasını çıkartma kısmı da var.
CS oynayıp Minecraft alma kısmı şüpheli, oyundan soğumak yerine Minecraft'ı farklı yollardan edinmeye baksanız daha iyi olur.

Seçkinde hile azalıyor veya parasını çıkarıyor diyenleri anlamıyorum şu ana kadar 1 dolarlık kasadan fazlası çıkmadı ha parasını gerçekten çıkarıyor ama bu çok uzun sürüyor haftada 20-30 cent için uğraşılmaz.

Seçkinde hile azalıyor diyenlere örnek video 🙂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Seçkinde hile azalıyor veya parasını çıkarıyor diyenleri anlamıyorum şu ana kadar 1 dolarlık kasadan fazlası çıkmadı ha parasını gerçekten çıkarıyor ama bu çok uzun sürüyor haftada 20-30 cent için uğraşılmaz.

Seçkinde hile azalıyor diyenlere örnek video 🙂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arada gelebilir %100 hiç hile gelmez diyen yok zaten. Hilecilerin g*tü yemez ama 500 lira verip hile açmaya.

Arada gelebilir %100 hiç hile gelmez diyen yok zaten. Hilecilerin g*tü yemez ama 500 lira verip hile açmaya.

CS2 geldiğinden beri tüm hileci gelen maçlarımda hiçbir hileci banlanmadı. Çoğunluğu legit oynuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı