Minecraft nasıl daha iyi oynanılır?

APK DAYI

Centipat
Makaleler
4
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Önceden profesyonel olmama rağmen artık bir zombiye yeniliyorum. Mağaralara dövüşemediğim için giremiyorum kaynak kasamıyorum hiç iskelet öldüremiyorum. Eski yeteneğimi nasıl kazanabilirim?

Önceden profesyonel olmama rağmen artık bir zombiye yeniliyorum. Mağaralara dövüşemediğim için giremiyorum kaynak kasamıyorum hiç iskelet öldüremiyorum. Eski yeteneğimi nasıl kazanabilirim?

Oyunun zorluğunu değiştir oyuna başladığında oyalanma bir yatak yap ve kalkan yap vs.

Çok saçma bir soru olmuş. Eğitim kampına girip gelişmiyoruz sonuçta, oynaya oynaya alışıyoruz.

Oynadıkça alışırsın bence yeniysen ilk craft sistemini öğren sonra büyü ve iksirleri öğren bunları geliştirdikten sonra redstone, inşaat gibi iistediğin şeyleri öğren zevkine göre. Umarım yardımcı olabilmişimdir iyi gğnler ve oyunlar dostum. Çok oyunculuya başlarken sürüme göre PvP öğrenmeyi veya alıştırma yapmayı unutma bir de.

İlk demir bulduğunda kalkan yap doğru kullanırsan ölmezsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı