Minecraft neden bu kadar pahalı?

Onda yanlış bir şey yok katılıyorum eşi benzeri olmayan bir oyun ama 509 Lira'da olmamalı.
Hocam anlatamıyoruz sanırım, yurtdışında klasik bir oyunun fiyatı zaten 60$. Ha eğer firma paragözse veya siz Ultimate Bundle gibi eklentiler almayı tercih ederseniz 80-90$'a kadar yolu var.

Öte yandan Minecraft sadece 25$ ve üstüne Türkiye'ye daha da uyguna satılıyor. Oyun pahalı değil, ekonomi berbat. Maalesef ki berbat ben de üzülerek söylüyorum ancak bunun yaşanmasındaki son sorumlu bile oyunun geliştiricisi değil.
 
Dün arkadaşlarımla Discord'da konuşmak için aramaya katıldım ve Minecraft oynuyorlardı bende Minecraft yoktu sonra ben de almak istedim ve baktım 509 lira, bence bir pixel ve Block'tan ibaret olan bir oyun 509 lira olmamalı sizce? Zaten satışta rekor kırdılar. Fazlasıyla kar çıkardılar bu işten, fiyatta düşüş olması gerekiyor bence.

Minecıraft ülkemizde çok pahalı ama eğer euro ile alsan veya illa orginal almak zorundada değilsin her yerde korsanı var zatten ya bir de Terraria alabilirsin 105,00 TL Steam de zatten son fırsatlar artık Steam TR de dolar bazıyla oyun satın alınacak 20 Kasım'dan sonra o yüzden bece terrari al hem iyi oyundur benim sana önerim Terraria alman olacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı