Minecraft nereden alınmalı?

MZLopat42597

Centipat
Daha fazla  
Minecraft almayı düşünüyorum. Microsoft Store'da da minecraft.net sitesinde de 509₺ fiyatında satılıyor. Ancak bu güne kadar hep korsan kullandım, artık almayı düşünüyorum. Ancak mincrosoft Store mı minecraft.net mi bilemedim.

Online olmasını istiyorum. Hypixel, Mineplex gibi sunucuları oynatsın. Onun dışında mod falan yükleyebileyim, güncellemeleri alsın vs. kısaca orijinal Minecraft olsun. Microsoft Store üzerinde "Game Pass ile gelir" gibi bir şey de yazıyor. Bu ikisinden almamın farkı var mıdır? Varsa nedir ne değildir bilen varsa yazabilir mi?

Minecraft almayı düşünüyorum. Microsoft Store'da da minecraft.net sitesinde de 509₺ fiyatında satılıyor. Ancak bu güne kadar hep korsan kullandım, artık almayı düşünüyorum. Ancak mincrosoft Store mı minecraft.net mi bilemedim.

Online olmasını istiyorum. Hypixel, Mineplex gibi sunucuları oynatsın. Onun dışında mod falan yükleyebileyim, güncellemeleri alsın vs. kısaca orijinal Minecraft olsun. Microsoft Store üzerinde "Game Pass ile gelir" gibi bir şey de yazıyor. Bu ikisinden almamın farkı var mıdır? Varsa nedir ne değildir bilen varsa yazabilir mi?

Sitesinden alınca Microsoft Store'den alınmış gibi gözüküyor. Fark yok.

Siz aslında Minecraft'ı değil Minecraft Premium'u satın almış olacaksınız. Yani, bir Minecraft Premium hesabına sahip olacaksınız. Bu hesaba sahip olduğunuzda belirlediğiniz kullanıcı adı hakkı tamamen size ait olacak, istediğiniz gibi skin değiştirebileceksiniz ve büyük Minecraft sunucularına erişim sağlayabilmiş olacaksınız. 509 lira kalıcı bir hesap için uygun bir fiyat. Tercih size ait.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı