Minecraft oynarken bilinmesi gerekenler nelerdir?

917382

Hectopat
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
745
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sorum başlıktaki gibi. Minecraft oynamayı düşünüyorum ve bilmem gerekenleri merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Maden nasıl yapılır, craft nasıl yapılır bilmen yeterli. Gerçi şu zamanda craftı da bilmene gerek yok. Crafting Table herşeyi kendi yapıyor.
 
İlk başta elinle odun toplamalısın. E tuşuna bastığında sana 2x2'lik alanda Çalışma masası yapmalısın. O çalışma masasında 3x3'lük alan var oradan soldaki kitap ikonuna tıklayar yapman gereken eşyaları ve nasıl yapıldığı gösteriyor. Çok zorda kalırsan Google'dan yazıp bakabilirsin.
 
Hocam belli craftları görünce ilk başta gözünüz korkabilir, ancak ezberlemenize gerek yok. Genellikle itemlerin şekillerine göre craftlar yapılıyor.
Oyuna başlamadan birşey öğrenmenize gerek yok, oynayarak zamanla size keşfedebilirsiniz.
 
Vanilla Minecraft'ın survival modda pek bir içeriğinin olmadığını bilmen gerekiyor. Minecraft bugüne dek yapılan yüzlerce mod sayesinde bir şeye benziyor. Bu modları uyumlu olarak bir araya getiren mod paketleri var. Minecraftta temelleri öğrendikten sonra mod paketlerine geçmeni öneririm. Bunun dışında creative modda özgürce inşaatlar yapmak da eğlencelidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı