Minecraft oynuyor musunuz?

Eskiden keyfimce takılırdım oyunda. Fakat exe dosyasını kaybettim ve oyun silinince bir daha oynuyamadım. Keşke nasıl korsan indirebileceğimi öğrenseydim arkadaşımdan [emoji24].

Bence 1.9'da. 1.8 iyiydi yine.
Benim için Minecraft hiçbir sürümde bitmez. 1.12'yi bile deli gibi oynadım (gerek Online olarak CubeCraft'da, gerek Singleplayer olarak). Bir dönemler 1.9 PvP'si bana 1.8 PvP'sine göre daha kolay geliyordu. Ancak çoğu insan 1.9 PvP'sinden nefret ediyor, ondan dolayı çoğu sunucu 1.8'de kaldı.

2012 yılında oynamaya başlamıştım o zamanlar 1.2 falandı galiba sürümü. Daha sonra mod paketleriyle falan oynadım sunucularda falan oynadım premium falan da almıştım baya oynuyordum. Ama üniversiteye hazırlanmaya başladığımda bilgisayar oyunlarını bırakmıştım üniversiteye başlayınca vakit falan da bulamadım. Sadece canım ayda yılda bir bilgisayar oynamak isterse o oyunlardan biri minecraft olur o kadar

Youtube Türkiye saçmalığı artık anlaman lazım bunu. Senin bu videoları görmen oyunun kötü olduğunu göstermez. Hakkını vererek çekenler var ve eğer izlersen çok da sevebileceğin bir oyun. Youtube Türkiye şu anda izlenmez. Genel olarak diğer Youtube bölümlerine yönel. Şu anki durumu anlatan kısa bir parodi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…