Minecraft oynuyor musunuz?

Ben hala oynuyorum. Microsoft Store'dan UWP sürümünü satın aldım. çok iyi hala oynuyorum.
Ben Java Edition aldığımda Windows 10 Edition hediye edilmişti. 2017 yılında böyle bir durum vardı, artık yok. Fakat bende bu sayede 2 sürüm de mevcut. Fakat genellikle Java Edition oynuyorum, Windows 10 sürümüne çok nadir giriyorum. Çünkü Hypixel gibi sunucular sadece Java Edition'da hizmet veriyor. CubeCraft gibi bazı sunucuların Bedrock Edition desteği var fakat uzun süredir CubeCraft'ın Bedrock sunucusu Java'ya göre çok zayıftı. Dün tekrar CubeCraft'ın Bedrock sunucusuna girdiğimde gerçekten çok zenginleştiğini gördüm. Öyle ki, FFA ve 1v1 PvP sistemini bile getirmişler. Dün de gerçekten keyif aldım.

Fakat onun dışında genellikle Java Edition'da oynuyorum. Hatta Singleplayer oynayacaksam bile Java Edition'a giriyorum çünkü Java Edition'da oynamaya alıştım. Fakat RTX desteği sadece Bedrock Edition'da (Windows 10 sürümü) var.

Java Edition ise modlama konusunda çok iyi. Çok fazla mod var ve hatta yeni Minecraft Java Edition sürümleri çıksa bile eski sürümde oynamaya devam edebiliyorsunuz. Bu sayede eski modları kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Bedrock Edition'da ise böyle bir şey yok, güncelleme geldi mi herkes geçmek zorunda. Ayrıca mod yapmak da daha zor.
1.8.9 sürümünden sonra benim için bitti. O sürümler CraftRise eski kitlesi gelse tekrar sarar.
1.9 ve sonrasının PvP mekaniği hoşuma gitmiyor gerçekten. O yüzden mecburen 1.8.9 takılıyorum. Ama CubeCraft gibi bazı sunucular her ne kadar 1.8 desteği verseler de genel olarak 1.9 ve üstü sürümlere odaklanıyor. O yüzden CubeCraft'a uzun süredir hiç 1.8 sürümü ile girmedim, hep en son sürüm ile girdim.

CraftRise ve SonOyuncu gibi sunucuları ben sevmiyorum zira bu sunuculara özel başlatıcılar ile giriliyor ve bu başlatıcılar korsan. Ben korsana karşı olduğum için epey bir zamandır CraftRise ve SonOyuncu sunucularına girmedim. Yoksa benim yine sevdiğim sunuculardan idi.

ben minecraft köy savunmasi çok yapiyom kale ve ev yapmayi sevyom her gun minecraft videosu izliyom ve ayni videolari yapmaya calisiyom ve bana komut blogu kodlari yazarmisiniz acaba? lutfen🙂

Sabit disk bozuk, ama engel değil. Telefondan oynuyorum, bazen can sıkabiliyor ama genel olarak iyi.
Microsoft'un zırf birkaç kuruş adına güncellemelerle getirdiği saçma sapan şeyler, oyunun "Minecraftlığını" bozuyor. Notch, paracı değildi; sadece oyununun oynanmasını istiyordu. Ama Microsoft... Zaten ne zampara olduklarını biliyorsunuz. Ama yok ya, şu an yine zayıflasa da oyun ölmüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı