Çözüldü Minecraft Premium hesap almak yasak mı?

• Konuyu başlatan asnc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 6.072
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asnc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, güvenilir sitelerden hesap almak suç mu? Yasal mı? Bildiğiniz gibi fiyatlar uçmuş .250 TL 1 Minecraft onun yerine hesap almak daha mantıklı gibi geliyor.

Çözüm
Hocam mümkünse eposta erişimli olsun. Yakında migration başlayacak çünkü. (Mojang hesaplarından Microsoft hesaplarına geçiş.)
Microsoft Store'de 75 TL'ye satılan java edition premium olmuyor mu? 220 Tl olan nedir anlamadım açıklayabilir misiniz?
Hocam 220₺ olan Minecraft: Java Edition. Sitesinden alınabilir sadece.
Microsoft Store'daki Minecraft for Windows 10 Sürümü (Bedrock Edition olarak ta geçer).

Aradaki farklar:
Bedrock Edition'un C++ ile yazılması,
Java Edition'un Java dilinde yazılması

Mekanikler, oynanış vb. iki oyunda da farklı. (Java Edition bu yönden daha iyi.)

Bedrock'un sunucuları kötü çünkü çapraz platform olduğu için hem konsoldan hem de telefondan oynayanlar ile denk geliyorsunuz.
(Bedrock'ta: HiveMC, CubeCraft, Mineplex sunucular arasında en popülerlerden, Hypixel bulunmamakta, ona benzer bir sunucu bulunmakta ki Bedwars'ı çok benziyor.)
(Java'da: Hypixel en popüler, diğer saydığım Bedrock sunucuları da Java'da var ancak popüler değiller)

Bedrock'ta karakter özelleştirmeleri çok iyi, karakterinize istediğiniz şekli verebilirsiniz. Java Edition'da sadece pelerin var o da özel etkinliklere katılanlara veriliyor.

Java Edition'da mod özelleştirmeleri çok fazla. Kendi modunuzu yazabilirsiniz. Bedrock çok kısıtlı bu konuda.

Her iki sürümde de "Realms" bulunmakta. (bkz: Realms Nedir?)

Bedrock'ta "Market" bölümü bulunmakta. Bu bölümden karakterinize giysiler, haritalar, modlar alabilirsiniz. (Oyundaki MineCoin para birimi ile. MineCoin ücretli.)

Aklıma gelenler bunlardı. Daha fazlasını bilen varsa ekleyebilir.

Hangi sürümü satın almam gerekiyor Premium sunucularda oynamak için?
Hocam premium sunucu derken aklınıza özel sunucular gelmesin. Aslında onlar da normal bir Minecraft sunucusundan başka bir şey değil. Özel, VIP'lik bir durum yok. Premium tabiri korsan Minecraft yüzünden çıkmıştır. Eskiden insanlar Minecraft'ı ücretsiz zannedip bilmeden korsan oynuyorlardı. Bu yüzden ücretli alınana premium denmeye başlandı.

Allah Allah bıktım ya, şunun adı "Premium" değil sanki Minecraft oyununun bedava bir versiyonu varda paralı versiyonuda var diye konuşuyorsunuz resmen.

Minecraft almayacağız hesap alıcağız iyi okusaydınız böyle cevap yazmazdınız.

Duygularıma tercüme oluyorsun resmen.

İyi okuyunuz.

Windows 10 kullanıyorsanız hesap satın alacağınıza Minecraft for Windows 10 almanızı öneririm. Hesabınız size ait olur ve pelerin veriyorlar.

Windows 10 Edition var 75 TL gibi bir fiyata almıştım ama sarmıyor ben biraz eskilere gitmek istiyorum eskiden itiraf olsun 2018 zamanları Team Extreme kullanıyordum. Şu an ise bilgisayarım iyi olduğu için virüs bulaştırmak istemediğim için ise bir hesap. Alıp hediye edeceğim Discord üyelerime.

İyi okudum zaten, fakat 2. el Minecraft hesaplarınında "Premium" olarak adlandırılması saçma.

Ben 1 yıldır preadresimden aldığım preyi kullanıyorum ama sakın altın almayın zümrüt veya elmas alın.

Preburadadan almayı düşünüyorum.
İyi okudum zaten, fakat 2. el Minecraft hesaplarınında "Premium" olarak adlandırılması saçma.

Premium 2 el hesap sonuçta hesap sonuçta o hesaplar ile de orijinal Launcher erişebiliyorsunuz.

Hocam hesap 3 lira zaten Discord'umda 50 üye olunca vericeğim üyelerimin başı yanmasın diye sordum. ve demir hesap

Hocam mümkünse eposta erişimli olsun. Yakında migration başlayacak çünkü. (Mojang hesaplarından Microsoft hesaplarına geçiş.)

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…