![]()
Minecraft Java Edition Account Migration FAQ
IMPORTANT: We have not started migrating any accounts yet. We’ll let you know in the launcher when your account is ready to be migrated. Never enter your account information on any third-party...help.minecraft.net
Altyazıları açıp izleyebilirsiniz.
Ha bu arada Mojang hesabından Microsoft hesabına geçirenlere ücretsiz pelerin hediye edilecek.
Sızdırılan tarihlere göre: (Kesin doğru olmayabilir ancak doğrudur bana kalırsa.)Peki ne zaman gelecek bu bir fikriniz var mı?
Sızdırılan tarihlere göre: (kesin doğru olmayabilir ancak doğrudur bana kalırsa.)
12 Nisan 2021 başlama tarihi.
12 Mayıs 2022 zorunlu geçirme tarihi.
5 Temmuz 2022 bitiş tarihi.
Notch değil hocam. Artık Minecraft'ın başında Microsoft var.Ahh be notch yaktın bizi 7 TL fazla vereceğim şimdi![]()
Notch değil hocam. Artık Minecraft'ın başında Microsoft var.
Notch 2014 yılında Minecraft'ı Microsoft'a satmıştır.
Evet hocam tam anlamıyla bitiyor.
Kaynak gösterirmisiniz hocam merak ettim.Hocam mümkünse eposta erişimli olsun. Yakında migration başlayacak çünkü. (Mojang hesaplarından Microsoft hesaplarına geçiş.)
Kaynak gösterirmisiniz hocam merak ettim.
Evet ama demir, altın, elmas gibi olaylar kalkar. Normal 2. el Minecraft Hesabı olarak satılır. Çalıntı hesap satılamaz. (Microsoft hesabını çalmaları çok zor IP üzerinden başka biri olduğunu algılıyor ve 2 aşamalı doğrulama bulunmakta.)Bir dakika Microsoft hesapları ile mi giriceğiz oyuna. O zaman Microsoft hesaplarını satarlar ama tek fark azıcık daha pahalı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.