Çözüldü Minecraft Premium hesap almak yasak mı?

• Konuyu başlatan asnc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 5.983
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asnc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, güvenilir sitelerden hesap almak suç mu? Yasal mı? Bildiğiniz gibi fiyatlar uçmuş .250 TL 1 Minecraft onun yerine hesap almak daha mantıklı gibi geliyor.

Çözüm
Hocam mümkünse eposta erişimli olsun. Yakında migration başlayacak çünkü. (Mojang hesaplarından Microsoft hesaplarına geçiş.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Altyazıları açıp izleyebilirsiniz.
Ha bu arada Mojang hesabından Microsoft hesabına geçirenlere ücretsiz pelerin hediye edilecek.

Peki ne zaman gelecek bu bir fikriniz var mı? O zaman 10 TL Steam cüzdan kodu yapacağım.

Notch değil hocam. Artık Minecraft'ın başında Microsoft var.
Notch 2014 yılında Minecraft'ı Microsoft'a satmıştır.

Biliyorum satmasaydı demek istedim.
Evet hocam tam anlamıyla bitiyor.

Bir dakika Microsoft hesapları ile mi giriceğiz oyuna. O zaman Microsoft hesaplarını satarlar ama tek fark azıcık daha pahalı olur.

Kaynak gösterirmisiniz hocam merak ettim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir dakika Microsoft hesapları ile mi giriceğiz oyuna. O zaman Microsoft hesaplarını satarlar ama tek fark azıcık daha pahalı olur.
Evet ama demir, altın, elmas gibi olaylar kalkar. Normal 2. el Minecraft Hesabı olarak satılır. Çalıntı hesap satılamaz. (Microsoft hesabını çalmaları çok zor IP üzerinden başka biri olduğunu algılıyor ve 2 aşamalı doğrulama bulunmakta.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı