Çözüldü Minecraft Premium hesap almak yasak mı?

• Konuyu başlatan asnc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 6.047
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asnc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, güvenilir sitelerden hesap almak suç mu? Yasal mı? Bildiğiniz gibi fiyatlar uçmuş .250 TL 1 Minecraft onun yerine hesap almak daha mantıklı gibi geliyor.

Çözüm
Hocam mümkünse eposta erişimli olsun. Yakında migration başlayacak çünkü. (Mojang hesaplarından Microsoft hesaplarına geçiş.)
Hocam mümkünse e-posta erişimli olsun. Yakında migration başlayacak çünkü. (Mojang hesaplarından Microsoft hesaplarına geçiş.)

Windows 10 Edition'ım olduğu için benim için sıkıntı olmayacak yani hesapı zaten kullanmayacağım. Discord'a çekiliş yapacağım.

Windows 10 Edition'ım olduğu için benim için sıkıntı olmayacak yani hesapı zaten kullanmayacağım.
Hocam geçiş yapmayan hesaplar silinecek diye biliyorum. Üyelerinize vereceksiniz hesapları değil mi ben öyle anladım.
10 TL'ye maili hariç her şeyi değişen hesap almıştım 2 yıl önce. Hala kullanıyorum.
Hocam migration başlayacak 1-2 haftaya. Hesabınız gidecek muhtemelen.

Peki nereden duydunuz bu haberi link atar mısınız bende okumak istiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Altyazıları açıp izleyebilirsiniz.
Ha bu arada Mojang hesabından Microsoft hesabına geçirenlere ücretsiz pelerin hediye edilecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı