Yasal değil ve güvenilir de değil, her an dolandırabilirsiniz. Siz şifreyi değiştirseniz dahi yine de birkaç doğrulama sorusu ile hesabı geri alabilirler. Çalıntı hesaplar da satılıyor.
Oradan almıştım, 3 gün dayanmamıştı hesap.Preburadadan almayı düşünüyorum.
Hocam mümkünse e-posta erişimli olsun. Yakında migration başlayacak çünkü. (Mojang hesaplarından Microsoft hesaplarına geçiş.)
Hocam geçiş yapmayan hesaplar silinecek diye biliyorum. Üyelerinize vereceksiniz hesapları değil mi ben öyle anladım.Windows 10 Edition'ım olduğu için benim için sıkıntı olmayacak yani hesapı zaten kullanmayacağım.
Hocam migration başlayacak 1-2 haftaya. Hesabınız gidecek muhtemelen.10 TL'ye maili hariç her şeyi değişen hesap almıştım 2 yıl önce. Hala kullanıyorum.
Hocam geçiş yapmayan hesaplar silinecek diye biliyorum. Üyelerinize vereceksiniz hesapları değil mi ben öyle anladım.
Hocam siz ne kadar o sitenin güvenilir olduğunu düşünürseniz düşünün, her zaman bir risk vardır bence. Çünkü fiyatının kat kat az fiyatına satılıyor.Güvenilir bir yerden alacağım.
Evet hocam tam anlamıyla bitiyor.Evet o zaman Premium hesap satış sektörü bitiyor yani?
Evet hocam tam anlamıyla bitiyor.
Peki nereden duydunuz bu haberi link atar mısınız bende okumak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.