Onunla Hypixel sunucusunda oynayamıyor muyum mesela?
Onunla Hypixel sunucusunda oynayamıyor muyum mesela?
Oynanıyor.
Hangi sürümü satın almam gerekiyor Premium sunucularda oynamak için?Hayır.
Oynanmıyor.
java için konuşmuyor muyuz?Hayır.
Oynanmıyor.
Yasak değil ama hesap patlayabilir.
Hangi sürümü satın almam gerekiyor Premium sunucularda oynamak için?
Hocam 220₺ olan Minecraft: Java Edition. Sitesinden alınabilir sadece.Microsoft Store'de 75 TL'ye satılan java edition premium olmuyor mu? 220 Tl olan nedir anlamadım açıklayabilir misiniz?
Hocam premium sunucu derken aklınıza özel sunucular gelmesin. Aslında onlar da normal bir Minecraft sunucusundan başka bir şey değil. Özel, VIP'lik bir durum yok. Premium tabiri korsan Minecraft yüzünden çıkmıştır. Eskiden insanlar Minecraft'ı ücretsiz zannedip bilmeden korsan oynuyorlardı. Bu yüzden ücretli alınana premium denmeye başlandı.Hangi sürümü satın almam gerekiyor Premium sunucularda oynamak için?
Allah Allah bıktım ya, şunun adı "Premium" değil sanki Minecraft oyununun bedava bir versiyonu varda paralı versiyonuda var diye konuşuyorsunuz resmen.
Duygularıma tercüme oluyorsun resmen.![]()
Windows 10 kullanıyorsanız hesap satın alacağınıza Minecraft for Windows 10 almanızı öneririm. Hesabınız size ait olur ve pelerin veriyorlar.
Minecraft almayacağız hesap alıcağız iyi okusaydınız böyle cevap yazmazdınız.
İyi okuyunuz.
Windows 10 Edition var 75 TL gibi bir fiyata almıştım ama sarmıyor ben biraz eskilere gitmek istiyorum eskiden itiraf olsun 2018 zamanları Team Extreme kullanıyordum. Şu an ise bilgisayarım iyi olduğu için virüs bulaştırmak istemediğim için ise bir hesap. Alıp orijinal sürümünde oynayacağım.
Ben 1 yıldır preadresimden aldığım preyi kullanıyorum ama sakın altın almayın zümrüt veya elmas alın.
İyi okudum zaten, fakat 2. el Minecraft hesaplarınında "Premium" olarak adlandırılması saçma.
Hesabın 2 gün sonra başkasına verilmesi veya banlanması çok yüksek ihtimal. Eğer şifre ve Email'i değişen alırsanız en azından 1 tık daha güvenilir olur fakat yine de banlı çıkma olasılığı yüksek onun dışında sadece şifresi değişenler veya hiçbir şeyi değişmeyenler neredeyse hiç güvenli değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.