@Jang Geum'un Danji Yemeği Hocam Mc serveri açtım sadece port kısmı kaldı arkadaşlarımın gelmesi için. Bende statik ıp var diye biliyorum. ngrok indirdim, kayıt oldum gerisinde ne yapmam gerek?Hocam, Ngrok konusunda @Jang Geum'un Danji Yemeği'ni etiketlesek iyi olur. Daha once kullanmadim. Ngrok icin yeni konu acarsaniz daha cok kisi yardimci olur.
Hocam ben port konusundan bir halt anlamadım. ngrok indirdim kayıt oldum attığınız rehberde karalı şifreyi girin diyor, hata çıkacak diyor bende bu çıkıyor: Eki Görüntüle 1099440
@Ali Pınar Hocam burda mısınız?
Hocam konunuzda okudum bizde olan bi şifre gibi birşey var onu nereye gireceğim? Sonra ne yapacağım?
Hocam konunuzda okudum bizde olan bi şifre gibi birşey var onu nereye gireceğim? Sonra ne yapacağım?
Şuan giriş mi yaptım? Kapatayim mi? Ne yapayim?Buradan aldığın şifreyi (connect your account kısmında yazıyor) görselde yazdığım gibi yazıp enterlayacaksın. Ardından da ngrok tcp -region eu 25565 gireceksin.
Zaten sunucuyu çalıştırmışsın, sorunsuz olması gerekiyor.
Bu ekrandaki gibi kodu yazıp enterlaman gerekiyor.
ngrok authtoken <sana verilen şifre>Böyle mi ?Ngrok sitesine üye olmadıysan ol, sana verilen şifreyle beraber
Bu ekrandaki gibi kodu yazıp enterlaman gerekiyor.ngrok authtoken <sana verilen şifre>
Buradan da sana verilen şifreyi görebilirsin. Bu adımı yapmadan önce ekran alıntısı alıp burada paylaş lütfen.
Statik ip varsa bunlarla uğraşmamak en iyisi ama sen bilirsin.
ngrok tcp -region eu 25565Hocam ekran bi geliyor bi gidiyor? Ne geldiğini anlamak için prtscn tuşuna basıp sonra enter dedim bu gelip gidiyormuş?Evet, şimdi şu komutu girmelisin.
ngrok tcp -region eu 25565
Ardından ekran görüntüsünü atar mısın?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.