Minecraft sizce kötü bir oyun mu?

Yapabileceklerinizin sınırı olmadığı için çok güzel bir oyun bence. Böyle bir açık Dünya oyunu hala yok.
Build yapmak zaten aşırı eğlenceli. Shader kurunca günümüz oyunlarının grafiklerinden neredeyse hiç farkı kalmıyor zaten.
2012'den beri oynadığım oyun şimdi bile girip oynuyorum.
 
Oyun eşi benzeri tek tük olan bir oyun FPS oyunu değil spor oyunu değil ve oyun sınırları sadece hayal gücü ve mod kurmaya bağlı o kadar fazla mod var ki sadece Minecraft içinde binlerce oyun görevi görebiliyor.
 
Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisiydi. Geçen gün tekrar indirdim ve tek başıma hardcore survival oynuyorum gayet de güzel ve zevkli bir oyun. Yalnız yeni sürümleri hiç sevmedim. Oyunun doğasına uygun olmayan uçma gibi yenilikler getirmişler hiç olmamış. Özellikle Microsoft aldıktan sonra iyice çocuk kitleye yöneldiler.
 
Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisiydi. Geçen gün tekrar indirdim ve tek başıma hardcore Survival oynuyorum gayet de güzel ve zevkli bir oyun. Yalnız yeni sürümleri hiç sevmedim. Oyunun doğasına uygun olmayan uçma gibi yenilikler getirmişler hiç olmamış. Özellikle Microsoft aldıktan sonra iyice çocuk kitleye yöneldiler.

Uçma o mantıkla değil ki bence yeni güncellemeler gayet başarılı yeni güncellemede mağaraları dağları falan da güncelleyecekler oyun sabit kalamaz ki yeni şeyleri doğal olarak getirmek bir sınıra kadar.
Kanat elde etmek normal bir kişi için çile olur zaten.
 
Aşırı kanser bir kitlesi var en iyi oyun Minecraft falan falan diyorlar her oyunun ayrı türü olduğunu bilmeden konuşuyorlar ama Minecraft güzel oyundur Build açısından severim ileride güncellemelerle daha güzel olacak ama dünyanın en iyi oyunu listesi tamamen uydurmadır Half-Life olsa bile uydurma türüne göre bakacaksın en iyi RPG FPS olayları da saçma kime göre neye göre.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı