Minecraft sunucu nasıl açılır?

Makaleler
1
Yer
Times Square
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim :)
5 kişi oynayacağız modsuz olacak. Duruma göre mod ekleyebilirim önerebileceğiniz hosting varsa 50-60 liraya kadar bütçem var. Bilgisayardan Hamachi dışında açabileceğim bir yöntem varsa o daha iyi olur.

Ücretli bilmiyorum ama Aternos bedava, az kişi girince sorun yapmıyor.

5 kişi oynayacağız modsuz olacak. Duruma göre mod ekleyebilirim önerebileceğiniz hosting varsa 50-60 liraya kadar bütçem var. Bilgisayardan Hamachi dışında açabileceğim bir yöntem varsa o daha iyi olur.
Para vermem diyorsan aternos öneririm. Dersenki biraz para vereyim ben awmbilişim sitesinden satın almıştım gayetde memnundum.

Aeklink hocamın çalıştığı firma olan Bezgin Bilişim ucuza MC sunucu açıyor. Web sitelerinden bakabilirsiniz detay için.
bezginbilisim.com.tr
Site şuan bakımda. Yarın bakabilirsiniz. Fakat ben sizin için kendisiyle iletişime geçtim. 2 GB RAM aylık 30 TL, 6 GB RAM aylık 50 TL. Web panel üzerinden çalışıyor. VDS değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı