Minecraft sunucusu için RAM mi CPU mu daha önemli?

Ayrna

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, aklımda iki adet paket var sunucu için biri Keyubu sitesinden 75 TL olan 4 çekirdek CPU ve 2 GB RAM olan paket diğeriyse Rabisu'dan 2 çekirdek CPU ve 4 GB RAM olan paket. Keyubu'daki VDS muhtemelen Rabisu da Aternos gibi panel. Ama o kısım umurumda değil ikisi de olabilir asıl sorum 1.20.1 sürümünü oynamak istesem ve modlu oynamak istesem hangisi daha mantıklı. Basit modlar kurarım muhtemelen.

Rabisu fazla önermem Keyubu daha rahat olur VDS verdiği için direk VDS üzerinden müdahale edebilirsiniz modlara falan onun dışında Hostinger falan da olabilir.

Rabisu fazla önermem Keyubu daha rahat olur VDS verdiği için direk VDS üzerinden müdahale edebilirsiniz modlara falan onun dışında Hostinger falan da olabilir.
Bilemiyorum VDS kurup fazla uğraşmak da istemiyorum panelden bir kaç tıkla çözmek daha iyi olur gibi.

O zaman saganetwork'e bir bakmalısın. Fiyat olarak daha mantıklı olur. Rabisu gibi firmalarda panel var olsada aternos gibi değil, gösterişte bir panel.
Saganetwork'den daha alışveriş yapmam çok kötü ve acemi bir hizmetleri var hatta daha geçenlerde bu sebepten konu bile açtım burada ve onlardan aldığım VDS hala duruyor o kadar kötü ki oyun sunucusu açılmıyor.

Saganetwork'den daha alışveriş yapmam çok kötü ve acemi bir hizmetleri var hatta daha geçenlerde bu sebepten konu bile açtım burada ve onlardan aldığım VDS hala duruyor o kadar kötü ki oyun sunucusu açılmıyor.

Yazdın mı adamlara? Ben böyle bir şey yaşamadım ama söylersen bir çözüm bulacaklarına eminim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı