Minecraft texture'ları siyah görünüyor

İşletim sistemi
Windows 11

UbErdoğan

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci.
RAM
16 GB DDR5
Ekran kartı
RTX 4060 Laptop
İşlemci
i5 12450h
Minecraft indirdim ama texturelar bozuluyor. Öncelikle Technic Launcher'dan modlu bir şekilde oynayacaktım sonra baktım texturelar bu şekilde bozuk. Orijinali deneyeyim dedim ama onda da aynı problem var. Çözümü nedir, Windows 11 ile alakalı olabilir mi?

Ekran görüntüsü 2024-02-25 023740.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft indirdim ama texturelar bozuluyor. Öncelikle technic Launcher'dan modlu bir şekilde oynayacaktım sonra baktım texturelar bu şekilde bozuk. Orijinali deneyeyim dedim ama onda da aynı problem var. Çözümü nedir, Windows 11 ile alakalı olabilir mi?

Eki Görüntüle 2125569

Bir texture pack dene. Vanilla olabilir veya başka biri yeter ki oyundaki neredeyse bütün textureları değiştirsin.

Minecraft indirdim ama texturelar bozuluyor. Öncelikle Technic Launcher'dan modlu bir şekilde oynayacaktım sonra baktım texturelar bu şekilde bozuk. Orijinali deneyeyim dedim ama onda da aynı problem var. Çözümü nedir, Windows 11 ile alakalı olabilir mi?

Eki Görüntüle 2125569
Hangi sürümde oynuyorsunuz hocam bende de 1.7.10 da oluyordu bu araştırdım öğrendim intel desteği mi kesmiş ne eski sürümünü indirip oynamıştım

Eki Görüntüle 2125569
aynı sorunu ben yaşıyorum şuanda çözebildinizmi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı