Secure Boot açınca görüntü gelmiyor

blitzz5k

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemcim Ryzen 5 7600 ekran kartım RTX 5060. İşlemcim 5200MHz değerinde çalışabiliyor ama şu an 3800'de RAM'lerimde 6000 ama şu an 4800'de EXPO açınca ekran gelmiyor Valorant oynayamıyorum Secure Boot ayarı yüzünden. Açınca görüntü gelmiyor. Çözümü için sanırım Secure Boot açık olacak şekilde en baştan Windows 11 kurmam gerekecek. Bana BIOS ayarlarıyla ilgili yardım etmenizi istiyorum.

Bu güncel hali değil mi? Secure Boot şu an kapalı görünüyor. BIOS'tan Secure Boot ayarının olduğu kısmı tekrar paylaşın.

Böyle şu anda Secure Boot'u standarta çeksem?

Dosya Ekleri

• IMG_20251015_134043.jpg
    IMG_20251015_134043.jpg
    118 KB · Görüntüleme: 3
Böyle şu anda Secure Boot'u standarta çeksem?

BIOS'ta CSM ayarı kapalı mı? Secure Boot mode standart olarak ayarlayın. Daha sonra key management kısmına girip clear Secure Boot keys yapıp kaydedip çıkın. Ardından Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp güncel görsel paylaşın.

BIOS'ta CSM ayarı kapalı mı? Secure Boot mode standart olarak ayarlayın. Daha sonra key management kısmına girip clear Secure Boot keys yapıp kaydedip çıkın. Ardından Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp güncel görsel paylaşın.

Standarta çekince key management kısmına giremiyorum kapaniyor BIOS CSM ayarı nerede bilmiyorumda?

Standarta çekince key management kısmına giremiyorum kapaniyor BIOS CSM ayarı nerede bilmiyorumda?

Tamamdır standart olarak ayarlayın. Boot kısmına girip oradan bakabilirsiniz. Daha sonra kaydedip çıkın.

CSM kiminda launch CSM disabled gözüküyor.

Secure Boot mode standart olarak ayarladıktan sonra kaydedip çıkın. Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp görsel paylaşın.

Güvenli on yükleme sanırsam açıldı şu anda.

Evet Secure Boot şu an açık. Oyuna girerken sorun olmaması lazım. Şu an EXPO açınca görüntü gelmeme sorununu çözmemiz gerekiyor. Siz EXPO 1 mi yoksa EXPO tweaked mi açıyorsunuz? EXPO yerine XMP açtığınızda durum nedir?

Evet Secure Boot şu an açık. Oyuna girerken sorun olmaması lazım. Şu an EXPO açınca görüntü gelmeme sorununu çözmemiz gerekiyor. Siz EXPO 1 mi yoksa EXPO tweaked mi açıyorsunuz? EXPO yerine XMP açtığınızda durum nedir?

Ya şöyleki direk BIOS bölümünde sol altta EXPO yazıyor enabled ve disabled var oradan enabled yapmıştım daha önce.

Ya şöyleki direk BIOS bölümünde sol altta EXPO yazıyor enabled ve disabled var oradan enabled yapmıştım daha önce.

Direkt ayarın olduğu kısma girip görsel paylaşın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı