CS2 haksız VAC ban atıldı

Hesabında skinler var mıydı hocam yüklü bir hesap mıydı?

Eylül ayından sonra Win rateniz bir anda yükselmiş 2 Kd'ye yakın oyunlar var, CS Watch normal gösteriyor ama bilemedim. 1.05 de gezen kd oranınız eylül'den sonra şaha kalkmış. Demolarınızı izleyecektim ancak hepsi hata verdi. VAC live yiyene alışkınım, gameban yemeyi nasıl başardınız orasını bilemeyeceğim.

Eki Görüntüle 2587816Eki Görüntüle 2587817
Eki Görüntüle 2587820

Murat hocam sen bilgili gibisin bu konuda, şimdi bir örnek veriyorum yüklü bir yatırım yapsam ben bu oyunda hem oynamak için hem yatırım için, yarın bir gün böyle hile mile yokken kendi kafalarına göre gerek oyunun kodlarından dolayı gerek VAC live ın kendi saçmalamasından dolayı durduk yere ban yesek ne olacak hesap direk patlıyor yaptığım yatırım vs hepsi çöp oluyor değil mi artı bir de arkadaşların yazdığına göre VAC live yi açtırmanın da imkanı yok desteğe yazsan desteğe bakan yok bu böyle saçmalık değil mi sence de nasıl ilerliyor bu durumda hesap ya da açılma gibi bir durum var mı, millet yüz binlerce dolar, milyonlarca dolar harcama yapıyor.

Murat hocam sen bilgili gibisin bu konuda, şimdi bir örnek veriyorum yüklü bir yatırım yapsam ben bu oyunda hem oynamak için hem yatırım için, yarın bir gün böyle hile mile yokken kendi kafalarına göre gerek oyunun kodlarından dolayı gerek VAC live ın kendi saçmalamasından dolayı durduk yere ban yesek ne olacak hesap direk patlıyor yaptığım yatırım vs hepsi çöp oluyor değil mi artı bir de arkadaşların yazdığına göre VAC live yi açtırmanın da imkanı yok desteğe yazsan desteğe bakan yok bu böyle saçmalık değil mi sence de nasıl ilerliyor bu durumda hesap ya da açılma gibi bir durum var mı, millet yüz binlerce dolar, milyonlarca dolar harcama yapıyor.
Valla yayıncı falansan, ünlü falansan belki üzerine düşer araştırırlar seni, değilsen eşek sudan gelene kadar arkandan hakaret eder insanlar. Valve yanlış yaptığı zamanlarda oldu hesapların banını geri açtı, fakat elinde kesin delil varsa valve kimsenin gözünün yaşına bakmaz.

Vallahi yayıncı falansan, ünlü falansan belki üzerine düşer araştırırlar seni, değilsen eşek sudan gelene kadar arkandan hakaret eder insanlar. Valve yanlış yaptığı zamanlarda oldu hesapların banını geri açtı, fakat elinde kesin delil varsa Valve kimsenin gözünün yaşına bakmaz.

Hileyse okey zaten banlanır ama hile olmayıpda VAC yiyene ne olacak anlattığın kadarı ile ban yediğin ile kalacaksın yaptığın yatırım çöp olacak, o zaman şunu anlıyoruz CS2 asla ama asla bir yatırım aracı değil keyfi keder 300-500 TL'lik skinler alınırsa alınır öyle oynanılır diyeceğimiz bir oyun oldu artık doğru mudur?

Hileyse okey zaten banlanır ama hile olmayıpda VAC yiyene ne olacak anlattığın kadarı ile ban yediğin ile kalacaksın yaptığın yatırım çöp olacak, o zaman şunu anlıyoruz CS2 asla ama asla bir yatırım aracı değil keyfi keder 300-500 TL'lik skinler alınırsa alınır öyle oynanılır diyeceğimiz bir oyun oldu artık doğru mudur?
Pek sayılmaz, bahsettiğimiz şey düşük bir istisna sadece. Sadece geçen gün aldığım skinden 30 dolar kar ettim 5-6 günde. Oyun çok büyük ve popüler ama buna oranla hilesi hurdası çok, turnuvalarda bile hile yapılan bir oyun. Sevmesem de oynuyorum.

Pek sayılmaz, bahsettiğimiz şey düşük bir istisna sadece. Sadece geçen gün aldığım skinden 30 dolar kar ettim 5-6 günde. Oyun çok büyük ve popüler ama buna oranla hilesi hurdası çok, turnuvalarda bile hile yapılan bir oyun. Sevmesem de oynuyorum.

Ne bileyim burada sürekli konusu açılıyor haksız VAC yedim bilmem ne diye bunları okuyunca bir irkiliyoruz oyundan ,oynayasım kalmıyor.

Ne bileyim burada sürekli konusu açılıyor haksız VAC yedim bilmem ne diye bunları okuyunca bir irkiliyoruz oyundan ,oynayasım kalmıyor.
Haksız ban yedim diyerek konu açanların çoğu kendini aklamaya çalışıyor, ya gerçekten hile kullanıyorlar çevresini ikna etmek için "ya technopatta konu açtım bakalım ne yazacaklar" diye arkasında bu şekilde iz bırakmaya çalışıyor, ya hesabı başkasına verdim arkadaşım açmış ayağına yatıyor, yada hesabı satın aldım benden önceki adam açmış diyerek sıyrılmaya çalışıyor. Günün sonunda bi halt edilmiş kısaca.

CS2 çıktığından bu yana hayır. Oyun yenilendikten sonra pek sevemedim en fazla 150 saat oynamışımdır. Ama hesabımın kendisi değerli, bu tarz şeylere önem veririm. Neredeyse 11 yıllık hesap ve güven faktörüm de her zaman yüksekti. 700+ oyunum var. ETS2 online'ında bile 1700 saattir kural hatası yapmadan ban yemeden oynamışken kıytırık rekabetçi oyununda heybeden VAC atmaları çok komik. :d Oyun umurumda değil yani, derdim hesap. CS kurdu arkadaşın da abuk sabuk ithamlarına gülüp geçiyorum. Benim konumda boş muhabbetler yapılmasın lütfen çocuk değiliz.

Kısa-orta-uzun vadede yatırım yapılacak alanlar bu kadar fazlayken oyun içi pazara yatırım yapmak veya tüm gün oturup skin botlarıyla uğraşmak falan bence saçmalıktan ibaret.

Son düzenleme:
CS2 çıktığından bu yana hayır. Oyun yenilendikten sonra pek sevemedim en fazla 150 saat oynamışımdır. Ama hesabımın kendisi değerli, bu tarz şeylere önem veririm. Neredeyse 11 yıllık hesap ve güven faktörüm de her zaman yüksekti. 700+ oyunum var. ETS 2 Online'ında bile 1700 saattir kural hatası yapmadan ban yemeden oynamışken kıytırık rekabetçi oyununda heybeden VAC atmaları çok komik. :d oyun umurumda değil yani, derdim hesap. CS kurdu arkadaşın da abuk sabuk ithamlarına gülüp geçiyorum. Benim konumda boş muhabbetler yapılmasın lütfen çocuk değiliz.

Kısa-orta-uzun vadede yatırım yapılacak alanlar bu kadar fazlayken oyun içi pazara yatırım yapmak veya tüm gün oturup skin botlarıyla uğraşmak falan bence saçmalıktan ibaret.

Son dediğine çok fazla katılmıyorum hocam skinlerin piyasası çok fazla arttı şu an altının ne kadar arttığını konusuyoruz ülkece ama şu an CS2 de 4-5 ay önce 500 dolarlık skinler 2000 dolar civarına kadar çıktı, (altında bu oran %20-30 civarında iken oyunda %400 civarlarında matematiğini siz yapın artık)

İşin içinde olan piyasayı takip eden bilen adam altın ve kripto vsden çok daha fazla kazanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı