hEgemen Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı RTX 3060 İşlemci ryzen 5 5600 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir sürü şey denedim düzelmiyor. Diğer oyunlarda saç ya da uzaktaki tel tarzı ince yerlerde oluyor ancak Minecraft'ta çok fazla ve rahatsız edici.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir sürü şey denedim düzelmiyor. Diğer oyunlarda saç ya da uzaktaki tel tarzı ince yerlerde oluyor ancak Minecraft'ta çok fazla ve rahatsız edici.
M Mor1arty Picopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 201 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #2 Ayarladan yürürken sarsılmayı kapatmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 864 Çözümler 7 1 Ocak 2023 #3 Kenar yumuşatmaya bağlı olabilir. Kapalıysa aktif hâle getirip dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS hEgemen Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #4 zeldany dedi: Kenar yumuşatmaya bağlı olabilir. Kapalıysa aktif hâle getirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda kenar yumuşatma yok ama OptiFine ve NVIDIA'dan açtım bir şey değişmedi. Mor1arty dedi: Ayarladan yürürken sarsılmayı kapatmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Değişmiyor Artı 0 Eksi
zeldany dedi: Kenar yumuşatmaya bağlı olabilir. Kapalıysa aktif hâle getirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda kenar yumuşatma yok ama OptiFine ve NVIDIA'dan açtım bir şey değişmedi. Mor1arty dedi: Ayarladan yürürken sarsılmayı kapatmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Değişmiyor
zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 864 Çözümler 7 1 Ocak 2023 #5 Uzaktaki nesnelerden kastınız nedir? Tam olarak ne titriyor? Artı 0 Eksi
KS KS hEgemen Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #6 zeldany dedi: Uzaktaki nesnelerden kastınız nedir? Tam olarak ne titriyor? Genişletmek için tıkla... Uzakta gözüken blokların kenarları piksel piksel kenar yumuşatma işe yaramıyor. zeldany dedi: Uzaktaki nesnelerden kastınız nedir? Tam olarak ne titriyor? Genişletmek için tıkla... Videoda karşıdaki dağa bakın Artı 0 Eksi
zeldany dedi: Uzaktaki nesnelerden kastınız nedir? Tam olarak ne titriyor? Genişletmek için tıkla... Uzakta gözüken blokların kenarları piksel piksel kenar yumuşatma işe yaramıyor. zeldany dedi: Uzaktaki nesnelerden kastınız nedir? Tam olarak ne titriyor? Genişletmek için tıkla... Videoda karşıdaki dağa bakın
zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 864 Çözümler 7 1 Ocak 2023 #7 Çözünürlük düşükse ondan kaynaklanıyor olabilir. Ayarlardan görüş mesafesini de artırmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Çözünürlük düşükse ondan kaynaklanıyor olabilir. Ayarlardan görüş mesafesini de artırmayı deneyebilirsin.
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #8 Normal. Oyunun kendisi öyle arkadaşlar. Artı 0 Eksi
KS KS hEgemen Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #9 ArdaEker dedi: Normal. Oyunun kendisi öyle arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Aşırı rahatsız ediyor eskiden olsa takılmazdım ama 15 20 bin tlye bilgisayar alınca sinir bozuyor. Belki umursamamaya çalışırsam alışırım. Artı 0 Eksi
ArdaEker dedi: Normal. Oyunun kendisi öyle arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Aşırı rahatsız ediyor eskiden olsa takılmazdım ama 15 20 bin tlye bilgisayar alınca sinir bozuyor. Belki umursamamaya çalışırsam alışırım.