Minecraft Windows 10 Edition alınır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Merhaba arkadaşlar. Ben Minecraft satın almak istiyorum. Sizce Minecraft Windows 10 Edition alınır mı? Ve size birkaç sorum var.
1- Minecraft Premium özelliklerine erişebilir miyim?
2- Tüm Server'lara giriş yapabilir miyim?
3- Sizce 76₺'ye değer mi?
Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam 250 civarı tabii Key'leri bilmem.

Telefon modelinin olmasının eksisi nedir?

Eksisi mod yüklemek daha zor diye biliyorum ve Server'ler Java Edition'da olanlar kadar çok değil. Arkadaşlarında oynayacaksan oynamasan bile bana göre Java Edition daha iyi.

Çok ucuz premium hesap önermem çalıntı veya dolandırıcılık oluyor.
Ben 8tl ye aldım istersen verebilirim sadece eposta değismiyor sifre skin degisiyor. Ve ilk aldigimda hesap.calismadi ve ayni gun icerisinde bana yeni hesap verdiler.
Site linkini verebilirim bir yerden.

Geçenlerde bir siteden 20TL karşılığında çift hesap almıştım. Hypixel üzerinden 30 günlük banlı ve Eposta - Şifre değiştirilemiyor fakat size hesabı verebilirim. Size kalmış.

Geçenlerde bir siteden 20TL karşılığında çift hesap almıştım. Hypixel üzerinden 30 günlük banlı ve Eposta - Şifre değiştirilemiyor fakat size hesabı verebilirim. Size kalmış.
Benim aldığım sitede premium ile ilgili bir hata olduğunda (ban çalışmama vb.) hemen değişim yapıyolar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı