Minecraft Windows 10 Edition alınır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Merhaba arkadaşlar. Ben Minecraft satın almak istiyorum. Sizce Minecraft Windows 10 Edition alınır mı? Ve size birkaç sorum var.
1- Minecraft Premium özelliklerine erişebilir miyim?
2- Tüm Server'lara giriş yapabilir miyim?
3- Sizce 76₺'ye değer mi?
Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın ama mod bulursan tek tıkla yükleyebiliyorsun.

Java Edition'ada mod yüklemek bilen birisi için 2snlik iş bilmesen bile çok kolay.
Java "Reverse Engineering" denilen işleme açık bu yüzden Java Edition'a gelen modlar daha iyiler. C# olunca bu biraz zor.

Ben bedava veriyorum hocam o yüzden dedim.
Aldığım siteyide çok övmüş gibi oldum bende ;D

Bir yer vardı, oradan sana hesap gösteriyordu, premium hesaplar, ama giriyorlardı bazıları, hypixel giren bulmuştum sanırım, hesap girmesse, butona basınca başka hesap öneriyordu sanırım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Ben Minecraft satın almak istiyorum. Sizce Minecraft Windows 10 Edition alınır mı? Ve size birkaç sorum var.
1- Minecraft Premium özelliklerine erişebilir miyim?
2- Tüm Server'lara giriş yapabilir miyim?
3- Sizce 76₺'ye değer mi?
Cevaplarınızı bekliyorum.
Evet Hepsini yaparsın ayrıca Javadan Daha Ucuz Daha Detaylı Ve optimizasyonu daha iyi ve evet değer Ama bazı problemleri var Mesela Modlar pahalı ama javada ücretsiz Ayrıca Java daha popüler Ama oynayacak insan illa ki bulursun ben olsam alırdım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı