Minecraft Windows 10 Edition alınır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Merhaba arkadaşlar. Ben Minecraft satın almak istiyorum. Sizce Minecraft Windows 10 Edition alınır mı? Ve size birkaç sorum var.
1- Minecraft Premium özelliklerine erişebilir miyim?
2- Tüm Server'lara giriş yapabilir miyim?
3- Sizce 76₺'ye değer mi?
Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben Minecraft satın almak istiyorum. Sizce Minecraft Windows 10 Edition alınır mı? Ve size birkaç sorum var.

Onu alacağına Java Edition al, daha rahat kullanılıyor diye biliyorum.

1- Evet
2- Java Edition dışında tüm sunuculara erişebilirsiniz
3- Bence hayır.

Bence alınabilir. Server olarak mineplex tipi şeyler var Java serverlarına giremesen de benzeri serverlar var. Marketplace özelliği iyi. Kasma yapmaz ve Java dışındaki bütün her şey ile crossplatform var almışken starter Edition'unu alırsan tadından yenmez.

Minecraft Bedrock Sürümünü almış olursunuz. Bedrock versiyonu PC , Xbox, PS, NSW ve Mobilde Crossplay oynama imkanı sağlar.Bununla birlikte Java versiyonundan hallice düşük sürümünü oynarsınız. Yani orjinal Minecraft değil. C# tekrardan yazılmış halidir.
2- Bedrock sürümü içindeki bütün serverlara erişebilirisin. Java versiyonundakilere erişemezsin.
3-20 TL internetten orjinal keyi bulabilirsin.

Tavsiyem Java versiyonunu alman yönündedir.

Ne kadar çeker karttan java edition?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı