Minecraft Windows 10 Edition "bütün oyunun kilidini aç" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

enessa2

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar haftalardır bu hatayı alıyorum, arkadaşım bana içinde Minecraft Windows 10 Edition oyunu olan bir Microsoft hesabını verdi, hesaba giriş yapıp Minecraft'ı yükledim fakat oyunu açtığım zaman bütün oyunun kilidini aç hatası ile karşılaşıyorum ve oyun deneme sürümünde çalışıyor, neredeyse bütün videolara ve bütün forumlara baktım fakat bir türlü çözüm bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşınız 5-10 liraya satan yerlerden almışsa ondandır. Etkinleştirme yapman gerekiyor bazı durumlarda o bilgisayarda oynayabilmen için.

Arkadaşınız 5-10 liraya satan yerlerden almışsa ondandır. Etkinleştirme yapman gerekiyor bazı durumlarda o bilgisayarda oynayabilmen için.

Hayır arkadaşım kendi gmailine bağlı bir hesaptan Microsoft Store'den aldı.
Aynı sorunu yaşayan 2 arkadaşımda da yardımcı oldum 2 yöntem biliyorum ilk yöntem en basit olanı:

1-) yeni bir Microsoft hesabıylan temiz format kurmak.

2-) yeni bir Microsoft hesabıyla giriş yapmayı denemek yani şu şekilde hesaptan çıkış yapın ardından yeni.
Hesap ile giriş yapın ardından oyuna girin ve Xbox hesabınza giriş yapın olmazsa tekrar yazın yardımcı olmaya çalışacağım.

Merhaba 2. yöntemi denedim fakat işe yaramadı eğer başka bir çözüm yoksa temiz bir format atacağım.
Arkadaşlar sorunu çözdüm temiz bir format attım ve tekrardan minecraftı indirdim sorun çözüldü

Son düzenleme:
Maalesef o da olmuyor 3-4 kere denemişliğim var.

"Satın al" butonuna basınca önümde 2 tane paket sunuluyor ve herhangi birine bastığımda Microsoft'un satın alma bölümüne yönlendiriliyorum.

Fortmatdan başka bir çözüm yok mu hocam ya. Eğer tek çare formatsa yaparız.

Var tabii yazdığım 2. yöntem işte Minecraft'ı bilgisayara indir ardından Microsoft Store'a gir başka bir Xbox hesabıyla giriş yap Microsoft Store'a sonra oyuna giriş yap bu %80 çözecektir eğer olmazsa tek çare format ama format attıktan sonra gene satın aldığın hesaptan indir sonra başka hesap ile oyuna gir dene bunları.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı