Minecraft'a volkanik dağlar gelmeli mi?

Fena olmaz aslında. Fakat volkan patlayınca biyom mu geçmezse güzel olur. Düşünsenize tahtadan evinizin üzerine patlıyor. Ama hikayeye etkisi olabilir belki.
 
Lavın yükseltmesi ve uçması performansı büyük ölçüde etkileyecektir. Oracle optimizasyon güncellemesi yapmadan gelmemeli.
Oyuncuların sevdiği Java özellikleri (F3 menüsü, mekanikler, isteğe bağlı arayüz) Bedrock'a gelip Java kapatılmalı bence. Bedrock'ta 25 chunk'ta 60 FPS alıyorum, Java'da PC acı çekiyor. Optimizasyon berbat.
 
Bence mermer, aluminyum gibi madenler eklenmeli, hayvan çeşitleri arttırılmalı, canlıların yapay zekası geliştirilmeli. Volkanik dağlar da güzel olabilir, fakat lav püskürtecekse Java için optimizasyon sıkıntısı var.
 
Bence mermer, alüminyum gibi madenler eklenmeli, hayvan çeşitleri arttırılmalı, canlıların yapay zekası geliştirilmeli. Volkanik dağlar da güzel olabilir, fakat lav püskürtecekse Java için optimizasyon sıkıntısı var.
Yapay zekaya tamam diyorsun ama lav efekti püskürtmenin sorun oluşturacağını düşünüyorsun. Hayret ettim.
 
Yapay zekaya tamam diyorsun ama lav efekti püskürtmenin sorun oluşturacağını düşünüyorsun. Hayret ettim.
Java'nın berbat optimizasyonunun sıkıntı oluşturacağını söyledim. Yukarıdaki bir mesajımda da Java'nın sevilen özelliklerinin Bedrock'a getirilip Java'nın kaldırılması gerektiğini söyledim.
 
Java, Java oldugu icin seviliyor zaten. Bedrock ile Java'nın bazı fizikleri farklı mesela: PvP'si.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı