Aynen kanka bu nicki PUBG Mobilede kullanıyorum bulurlar umarım beni.O kadar kişi varken beni buluyorlarsa zaten bir daha açmam zaten.Makro ayarliyorsan şu an bu konuyu Craftrise moderatorlerine raporluyorum. Oyun zevkimi baltalayalamazsin. Umarım IP adresinden falan bulurlar.
Minecraft oynamasamda sinirlendim.Makro ayarliyorsan şu an bu konuyu Craftrise moderatorlerine raporluyorum. Oyun zevkimi baltalayalamazsin. Umarım IP adresinden falan bulurlar.
Bu kadar ego fazla değil mi ? Ah keşke MCSG zamanları vs atabilseydim seninle, bir daha Minecraft'a bile giremezdin...A4tech'in 10 liralık faresinde bile jitter click 14 CPS yapılıyor. Butterfly click icin se haklı olabilirsin. Lakin 20 CPS bile açsan aim ve olta ile yine beni yenemezsin![]()
Aynen kanka bu nicki PUBG Mobilede kullanıyorum bulurlar umarım beni.O kadar kişi varken beni buluyorlarsa zaten bir daha açmam zaten.
Dokunulmaz değilsin bunu unutma.Aynen kanka bu nicki PUBG Mobilede kullanıyorum bulurlar umarım beni.O kadar kişi varken beni buluyorlarsa zaten bir daha açmam zaten.
Otomatik tıklama hilesi diyebiliriz.Makro dediğiniz nedir acaba?
Makrocuya karşı bi' an gaza geldim kusura bakmayın. Sonuçta K/D oranım 20 değilBu kadar ego fazla değil mi ? Ah keşke MCSG zamanları vs atabilseydim seninle, bir daha Minecraft'a bile giremezdin...
Eğer gerçekten makro kullanıyorsanız şimdiden uyarmış olayım. Sunucuda bir sürü yaşı büyük ve çoğuda benim tanıdığım tarikat gibi insanlar var. Makro veya cheat kullananları discorda çekip kötü şeyler söyleyebiliyorlar. Ben uyardım. Böyle olaylara çokta şahit olmuşluğum var. Discord'da ki konuşmalar genelde pek hoş olmuyor ve çoğu zaman hile veya makroyu kullanan şahıs, o konuşmadan sonra normal bir biçimde oyunu oynamaya devam ediyor.Aynen kanka bu nicki PUBG Mobilede kullanıyorum bulurlar umarım beni.O kadar kişi varken beni buluyorlarsa zaten bir daha açmam zaten.
Craftrise'ın iyi bir server olduğunu filan düşünüp kendini de iyi bir oyuncu olarak düşünüyorsun galiba ? Eğer ''K/D oranın 20'' ise 200 ping ile Hypixel'de oynamanı öneririm. Gerçekten komiksiniz.Makrocuya karşı bi' an gaza geldim kusura bakmayın. Sonuçta K/D oranım 20 değil![]()
Ama bende mouse taramalı click gibi birşey var oda makro sayılırmı?Dokunulmaz değilsin bunu unutma.
Otomatik tıklama hilesi diyebiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.