Minecraft'ı 10 yıldır bitirememek

KaTuRL

Hectopat
Merhaba. Arkadaşımla olsun, singleplayer olsun Minecraft'ı 10 yıldır oynuyorum. Oyunun her şeyini biliyorum her şeye hakimim. PvP'im aşırı iyi. 3V1 falan yeniyorum hatta ama her zaman Nether veya End'de ölüyorum. Neden sizce? Bu nasıl bir şanssızlık? Bunu yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Arkadaşımla olsun, singleplayer olsun Minecraft'ı 10 yıldır oynuyorum. Oyunun her şeyini biliyorum her şeye hakimim. PvP'im aşırı iyi. 3V1 falan yeniyorum hatta ama her zaman nether veya End'de ölüyorum. Neden sizce? Bu nasıl bir şanssızlık? Bunu yaşayan var mı?

Şansızlık değil çok özgüvendendir. PvP'nin iyi olması oyunu bilmen veya iyi olmanın göstergesi değil. Anlık ne yapıp ne yapmayacağını kestirip, ne olacağını öngörerek oynaman lazım.

Bitirmeye yönelik değil, keyif almak için oyna. Zaten bir şekilde biter. Mantıklı kararlar almalısın, aceleye getirme.

Koruma + ateş direnci bassan zaten ölme olasılığın kalmıyor. Tam yere düşecekken tekne koyup binmeye falan mı çalışıyorsun?

Oyunu biraz yavaş oyna aceleye getirme rahatça biter.

Zırhlarınıza büyü basın ve daha dikkatli olun Nethera girince tavsiyem budur bunlara dikkat ederseniz daha kolay olur.

Koruma + ateş direnci bassan zaten ölme olasılığın kalmıyor. Tam yere düşecekken tekne koyup binmeye falan mı çalışıyorsun?

Oyunu biraz yavaş oyna aceleye getirme rahatça biter.
Dün netherda ghost alev topu attı geri gönderdim öldü 1 tane daha varmış oda attı atınca yerdeki çakıllar boşluğa düştü bende lava düştüm altın elma yiyip ender pearl attım ama olmadı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı