Sadece saniyede 15 kere fareye basmak bana göre daha kötüydü. 1.9'da çok daha gerçekçi oldu kalkan ok bir işlev kazandı.1.7.10 PvP sistemine geri dönülmediği sürece eskisi gibi tat vermeyecek.
1.8.9 sürümünden sonra oyunu saldım zaten. Birçok oyuncu da bıraktı. League of Legends'ı kendisi yapan PvP sistemiyse Minecraft'ı da kendisi yapan bir tek kare bloklar ve algoritması değildi. 2014-2015 Minecraft...
Microsoft benceSizce Notch mu yönetmeye devam etseydi yoksa Microsoft'un mu yönetmesi daha iyi oldu?
Bencede ilk olacağı zaman ama çok tepki görmüştü.Microsoft bence
Bu dediğiniz için özel sunucular vardı. Orada oynayabilirdiniz. Sizin zevkiniz yüzünden bizim tarafta oyundan soğudu. Ayar getirilmesi şart.Sadece saniyede 15 kere fareye basmak bana göre daha kötüydü. 1.9'da çok daha gerçekçi oldu kalkan ok bir işlev kazandı.
Blizzard ve Activison birleşince de bazı kesimler olumlu bakmadı ancak daha iyi oldu bana kalırsa. Demem o ki yenilik ilk başta can sıkıcı gelebiliyor.Bencede ilk olacağı zaman ama çok tepki görmüştü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.